Branding

Wat hebben wij mogen doen voor

onze klanten?

Onderstaand een kleine selectie van onze branding projecten waar wij ontzettend trots op zijn.

Onze klanten

18 Projects

18 Projects is een management en adviesbureau dat zich met name focust op project-, programma-, en interimmanagement.

ALFEN

ALFEN is een bedrijf gespecialiseerd in transformatorstations, schakelapparatuur, oplaadpunten voor elektrische auto’s en complete elektriciteitsnetten. Het bedrijf levert al meer dan 75 elektrotechnische producten.

Zorgbureau Endless

Zorgbureau Endless wil voor de volwassen inwoners van Almere een betrouwbare aanbieder van een breed aanbod van thuiszorgactiviteiten zijn, waarbij een flexibele organisatie adequaat en professioneel weet in te spelen op de wisselende ondersteuningsbehoeften van haar cliënten.

Almere City Marketing

Almere City Marketing zorgt voor de promotie van de stad Almere. Het bedrijf organiseert activiteiten die bijdragen aan het realiseren van de toekomstvisie van de stad.

Amsterdam Outsider Art Galerie

De Outsider Art Galerie is een initiatief van stichting Cordaan, een van de grootste zorgorganisaties in Amsterdam. De kunstwerken in deze galerie zijn vaak gemaakt door mensen met een verstandelijke of psychische beperking.

AVROTROS Vermist

Vermist was een televisieprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep AVROTROS (voorheen TROS). Het televisieprogramma werd bijna wekelijks uitgezonden op NPO 1 (voorheen Nederland 1). Jaap Jongbloed was de presentator van het televisieprogramma.

Unger Nolet Advocaten

Unger Nolet is een advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. Zij bieden brede juridische dienstverlening aan met betrekking tot arbeidsrecht, medezeggenschap, en bestuursrecht voor bedrijven, instellingen en (ondernemende) particulieren.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft is een Nederlandse universiteit opgericht in 1864 als Polytechnische school. In 1905 kreeg het de naam Technische Hoogeschool Delft en anno 2013 heeft de TU Delft 8 faculteiten die in totaal 15 bachelor-opleidingen en 39 master-opleidingen aanbieden.

Baar Financieel Advies

Baar Advies biedt al ruim 10 jaar totaaladvies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en leningen. Baar Advies is in 2012 op basis van klantervaringen uitgeroepen tot Beste Hypotheekkantoor voor onder andere het beste hypotheekadvies.

Therra Opleidingen

Therra biedt verschillende opleidingen, trainingen, en workshops op het gebied van mediation en psychologie. Ook biedt Therra trainingen aan andere trainers zodat zij cursisten kunnen voorzien van trainingen op hoger niveau.

Bijzonder Jij

Bijzonder Jij is een multidisciplinaire organisatie met een breed hulpaanbod gericht op leren, gedrag, opvoeding en gedragsmanagement. De organisatie biedt begeleiding aan kinderen en jeugdigen met of zonder leer- of gedragsproblemen, ouders en scholen.

TEVA Nederland

TEVA Nederland is onderdeel van het internationale farmaceutische bedrijf TEVA Pharmaceuticals. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van medicijnen en grondstoffen.

Tele2

Tele2 is van oorsprong een Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten aan klanten.

Tafelronde 155

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel.

Startup Almere

StartupAlmere is het platform voor de startup community van Almere. Het maakt evenementen en faciliteiten op het gebied van innovatieve starters en ondernemen inzichtelijk.

Commercium

Commercium Business Experts voorziet ondernemers van advies en biedt daarnaast bedrijfsbegeleiding en bedrijfsanalyses. Ook geeft Commercium verschillende trainingen met betrekking tot advies en verkoop.

Saxion Hogescholen

Saxion Hogescholen biedt diversen opleidingen aan. Ze hebben drie vestigingen in Nederland, namelijk in Deventer, Enschede en Apeldoorn.

Roche

Roche is een pionier in de gezondheidszorg. Roche investeert in vooruitgang in de medische wetenschap door onderzoek te doen naar onder andere geneesmiddelen en therapieën. Het bedrijf is wereldwijd actief in meer dan 100 landen, heeft ruim 90.000 medewerkers en bestaat al ruim 120 jaar.

CROW Kennisplatform

CROW is een not-for-profit kennispartner voor overheden, aannemers en adviesbureaus. Het kennisplatform biedt praktische oplossingen op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, werk en veiligheid, aanbesteden en contracteren.

Rivas

Rivas Zorggroep is een stichting met verpleeg- en verzorghuizen. Naast ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg, thuis- en woonzorg biedt het ook maatschappelijk werk en jeugdgezondheidszorg aan.

De Kapitein

De Kapitein Almere is een gezellig restaurant, gelegen aan de prachtige Noorderplassen. Het restaurant biedt zowel lunch als diner aan en vormt met de rust van het water de ideale uitvalsbasis om even even tot rust te komen.

DentalRules

DentalRules is een slim softwarepakket speciaal ontwikkeld voor tandartsen. Door het DentalRules systeem is het eenvoudiger voor tandartsen, tandartspraktijken en orthodontistenpraktijken om up to date te blijven van de laatste ontwikkelen en protocollen.

Rabobank

De directeur van de Rabobank nam afscheid van het personeel. Tijdens het kerstfeest mochten wij de greenscreenfotografie verzorgen.

PrivaZorg

PrivaZorg is een AWBZ erkende, landelijke organisatie. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot een organisatie waaruit jaarlijks meer dan een miljoen zorguren geleverd worden.

Places to work

Places to work is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers. Naast een verscheidenheid aan kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes bieden zij een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat.

Esso

Esso is onderdeel van ExxonMobil en is een Amerikaanse olieproducent. Het tankbedrijf is ontstaan uit de opsplitsing van Standard Oil en is hedendaags één van de grootste oliemaatschappijen ter wereld.

Petersburg Consultancy

Petersburg Consultancy is een consultants-, advies- en ingenieursbureau dat oplossingen biedt op het gebied van elektrische infrastructuur.

Pathé

Pathé is een keten van bioscopen in Nederland. Pathé heeft bioscopen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

Flevo Boys

V.V. Flevo Boys in Emmeloord is een professionele zaterdag amateurvoetbalvereniging. Met meer dan 1.200 leden is het de grootste vereniging in de Noordoostpolder.

Flevoziekenhuis

Het Flevoziekenhuis in Almere is het grootste ziekenhuis van de provincie Flevoland. Het ziekenhuis biedt primaire zorg aan alle inwoners van Almere en secundair specialistische faciliteiten aan de inwoners eromheen.

OrthoMere

OrthoMere is een nieuwe orthodontistenpraktijk gevestigd in Almere Poort. Het project begon enkel als een idee en is in korte tijd een groot gewaardeerde orthodontistenpraktijk geworden.

Garage Roos

Garage Roos is een garagebedrijf dat waarde hecht aan een goede band, zowel onder je auto als met jou. Gespecialiseerd in BMW en MINI weten we het beste uit jouw auto te halen.

Gemeente Almere

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. Bij Toezicht en Handhaving wordt ervoor gezorgd dat er toezicht wordt gehouden op de stad Almere. Handhavers zorgen voor de veiligheid.

German Silva

German Silva is een Mexicaanse langeafstandsloper gespecialiseerd in marathonlopen. Hij heeft meerdere marathons gelopen en gewonnen en vertegenwoordigde Mexico tweemaal op de Olympische Spelen.

Nordstil

Nordstil is een webwinkel die handgemaakte producten uit Scandinavische landen verkoopt. De producten worden gemaakt in onder andere Zweden, Finland, Noorwegen en Lapland en staan garant voor echt authentieke designproducten.

Grotesloep.nl

Grotesloep.nl verhuurt, zoals de naam al doet denken, grote sloepen in Almere en heeft tevens kano’s en zeilbootjes beschikbaar. Grotesloep.nl organiseert verschillende rondvaarten door de prachtige wateren van Almere en biedt passende arrangementen voor bedrijfsuitjes en feesten.

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Het bedrijf heeft een compleet aanbod in onder andere verzekeringen, pensioenen, hypotheken en beleggingen.

Metafoor

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling is een landelijk opererend advies- en detacheringsbureau. Sinds de oprichting in 1995 hebben wij veel overheden (voornamelijk gemeenten), woningbouwcorporaties en private partijen geadviseerd bij al hun vragen.

Medi-Mere

Medi-Mere is een huisartsenpraktijk in Almere. Medi-Mere heeft drie belangrijke pijlers: klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Deze zijn voor het bedrijf heel belangrijk en willen zij hoog houden in de praktijkvoering.

Hawkvision Services

Hero Company

Hero Company is begonnen omdat zij een positieve invloed willen hebben op de arbeidsmarkt. Dit doen zij door middel van het werven, selecteren en uitzenden van ‘heroes’.

Marriott

Marriott Hotels & Resorts is het vlaggenschip van Marriott International Inc. Marriott International Inc. is een Amerikaans multinational horecabedrijf dat zich vooral focust op hotels in het buitenland. Met meer dan 60 jaar ervaring en 500 gebouwen in 47 landen is het een van de grootste hotelketens van de wereld.

Het Geboorte-atelier

Het Geboorte-atelier is een verloskundigenpraktijk gelegen tussen Almere Stad en Almere Buiten. Ze bieden liefdevolle zorg bij zwangerschap en bevalling.

Le Champion

Le Champion is één van de grootste sportverenigingen van Nederland met ruim 15.000 leden en jaarlijks 200.000 deelnemers. Hiervan doet 70 procent voornamelijk aan hardlopen, wordt er door 15 procent met name gefietst en wandelt 15 procent vooral. De vereniging is opgericht in 1969.

Lego World

LEGO World is hét jaarlijkse evenement waarbij jonge en oude mensen met een liefde voor kleine bouwsteentjes hun hart kunnen ophalen.

Lavida Travel

Lavida Travel is een onafhankelijk reisbureau opgericht door twee zussen met een passie voor reizen. Het werkt samen met verscheidene grote touroperators in Nederland en Duitsland.

Kom in de kas

Kom in de Kas is een jaarlijks evenement en wordt in heel Nederland gehouden. De kassen houden de deuren open voor bezoekers. Bezoekers kunnen kennis maken met de kassen. Het is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw.

Inchecksysteem

Inchecksysteem maakt van jouw event een onvergetelijke ervaring door de communicatie te stroomlijnen en te professionaliseren. Met het gebruiksvriendelijke systeem zorgen wij tegen een betaalbare prijs dat zoveel mogelijk bedrijven hier gebruik van kunnen maken.

Jumbo

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen met een online supermarkt, bezorgservice en meer dan 150 filialen door het hele land.

Integration Corporation