Webdevelopment

Webdevelopment

De professionals van MediaMere hebben jarenlange ervaring op het gebied van webdevelopment. Door deze ervaring met uiteenlopende bedrijven hebben wij een groot inzicht ontwikkeld in wat voor u zou kunnen werken. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van E-commerce en online marketing. Op deze manier kunnen wij goed inspelen op actuele innovaties. MediaMere kan u helpen bij optimalisatie en vergroting van efficiëntie van uw bedrijfsproces met behulp van webapplicaties. Hierin is het uitgangspunt altijd het optimaal bedienen van uw klanten met voor u een zo kort mogelijke terugverdientijd.

Maatwerk oplossingen

Ieder bedrijf is anders. Vaak heeft u een eigen visie voor ogen en is dat doel op meerdere manieren te bereiken. Hierbij kunt u denken aan specifieke dashboards, online tools en andere vormen van maatwerk software. Alles is mogelijk.

 

Webdevelopment kan bijdragen aan hogere kwaliteit van gegevens en rapportages. Daarnaast draagt het bij aan een overzichtelijker bedrijfsproces of het simpelweg beter bedienen van uw waardevolle klanten. Wij van MediaMere richten ons volledig op uw doel. We zullen meedenken in het ontwikkelen van de meest effectieve oplossing op het gebied van webdevelopment.

Het proces

Het proces van webdevelopment bij MediaMere bestaat uit een aantal verschillende stappen. Allereerst beginnen we altijd met samen inventariseren welk doel u zou willen bereiken en welk resultaat we daar concreet aan kunnen verbinden. Vervolgens doen we een technische analyse. Na deze analyse weet u precies wat de mogelijkheden zijn. Hierbij komen ook opties aan het licht waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

 

Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij beginnen met de webdevelopment. We zullen starten met het bouwen van de applicatie in een testomgeving. U krijgt daarbij de mogelijkheid om mee te kijken. Bovendien hebben wij veel vrijheid voor aanpassingen. Als de webapplicatie precies is zoals wij hebben besproken en helemaal naar uw wens is, zullen we de webapplicatie onderwerpen aan een uitgebreide testfase. Als alles naar behoren en tevredenheid werkt, is het zover: de webapplicatie gaat live! Dit is een mooi moment. Het team van MediaMere staat natuurlijk altijd voor u klaar na de livegang. U kunt daarnaast gebruik maken van 24/7 technische support.

De voordelen voor uw bedrijf

Na het proces van webdevelopment bij MediaMere horen wij van klanten terug dat het proces altijd eenvoudiger en efficiënter verloopt. Dit komt in veel gevallen door het beschikken over meer en betere data of door versoepeling van een bestelproces. Hierdoor kunnen klanten sneller en beter worden bediend. Deze verbetering van gebruikersgemak werkt daardoor direct op een waardevolle manier door in uw bedrijfsresultaten!

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.