Winkeldemonstraties

Winkeldemonstraties

Wat is een betere plek om je product aan te bieden dan waar het verkocht wordt? Wanneer een product gratis te proberen is, vlakbij de plek waar het daadwerkelijke product verkocht wordt of gaat worden, is de kans groter dat het product sneller aangeschaft wordt dan wanneer een nieuw of vernieuwd product niet te proberen of in actie te zien is. Wanneer er een demonstratie of proefexemplaar gegeven wordt, kan men een beter beeld vormen van het product en is men in staat een keuze te maken op basis van de demonstratie. Dankzij de enthousiaste, vriendelijke en geduldige aanpak van onze teams associëren potentiële klanten deze eigenschappen met je product. Men komt de winkel namelijk binnen met een koopwens. Onze promotiemedewerkers weten deze koopwens dusdanig subtiel te beïnvloeden dat het product gekocht wordt zonder dat het opgedwongen wordt. Door winkeldemonstraties wordt de doelgroep direct tot aankoop verleidt. Dat zorgt ervoor dat de aankoop niet alleen eenvoudig wordt, maar ook meetbaar. Zo worden de verkoopresultaten voor en na de winkeldemonstratie vergeleken en wordt er gekeken naar de doelgroep die succesvol tot aankopen aangespoord is. Door deze data te analyseren, kan de marktstrategie daar waar nodig verscherpt worden om de verkoop te stimuleren.

Winkeldemonstraties kunnen gedaan worden in de winkel waar het product aangeschaft kan worden, maar ook in de buurt van desbetreffende winkelketen, op een beurs of evenement of in een stad. Door een opvallende Point of Sales op te zetten, weten onze promotiemedewerkers de aandacht te trekken en deze vast te houden. Zij stappen actief op anderen af en introduceren het product. De demonstratie wordt een werkelijke beleving wanneer geïnteresseerden zelf iets kunnen testen of kunnen proeven. Dit, in combinatie met een heldere en eenvoudige uitleg, zorgt voor een perfecte eerste indruk die blijft hangen en aanspoort tot aankoop.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een betere plek om je product aan te bieden dan waar het verkocht wordt? Wanneer een product gratis te proberen is vlak bij de plek waar het daadwerkelijke product verkocht wordt of gaat worden, is de kans groter dat het product sneller aangeschaft wordt dan wanneer een nieuw of vernieuwd product niet te proberen of in actie te zien is. Wanneer er een demonstratie of proefexemplaar gegeven wordt kan men een beter beeld vormen van het product en zijn zij in staat een keuze te maken op basis van de demonstratie. Dankzij de enthousiaste, vriendelijke, en geduldige aanpak van onze teams associëren potentiële klanten deze eigenschappen met je product. Men komt de winkel namelijk binnen met een koopwens. Onze promotiemedewerkers weten deze koopwens dusdanig subtiel te beïnvloeden dat het product gekocht wordt zonder dat het opgedwongen wordt. Door winkeldemonstraties wordt de doelgroep direct tot aankoop verleidt. Dat zorgt ervoor dat de aankoop niet alleen eenvoudig wordt, maar ook meetbaar. Zo worden de verkoopresultaten voor en na de winkeldemonstratie vergeleken en wordt er gekeken naar de doelgroep welke succesvol tot aankopen aangespoord is. Door deze data te analyseren kan de marktstrategie daar waar nodig verscherpt worden om de verkoop te stimuleren.

Winkeldemonstraties kunnen worden gedaan in de winkel waar het product aangeschaft kan worden, maar ook in de buurt van desbetreffende winkelketen, of op een beurs, evenement, of in een stad. Door een opvallende Point of Sales op te zetten weten onze promotiemedewerkers de aandacht te trekken en deze vast te houden. Zij stappen actief op anderen af en introduceren het product . De demonstratie wordt een werkelijke beleving wanneer geïnteresseerden zelf iets kunnen testen of kunnen proeven. Dit, in combinatie met een heldere en eenvoudige uitleg, zorgt voor een perfecte eerste indruk welke blijft hangen en aanspoort tot aankoop.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.