Nieuws

23 september 2020
Zaterdag 19 september 2020 zou het weer zo ver zijn. De Dam tot Dam Loop! Door het Coronavirus kon het dit jaar helaas niet doorgaan. De organisatie kwam wel met een Home Edition, een goed alternatief als je het aan ons vraagt. Dam tot Dam@Ally edition een hardlooproute van 16,1 kilometer, net zoals de echte Dam tot Dam loop.

18 september 2020

Martijn de Vries en Vincent van Wulfen zijn te gast bij Easy FM op de grote markt. Kort stellen Martijn en Vincent zichzelf voor. Eerst is Martijn aan de beurt, hij verteld dat hij eindbaas is bij MediaMere, Mede-eindbaas bij Greenscreen Events en Gadgetbaas bij TechMere....

15 september 2020
In de lente van 2020 ontstond het idee om een nieuwe website voor MediaMere te ontwikkelen. Onze eigen corporate website was toe aan een vernieuwde uitstraling welke volledig past bij de stijl die wij willen uitstralen. Hiermee moet informatie makkelijker toegankelijk worden voor bestaande en nieuwe klanten.

9 september 2020
De ondernemerscarrousel voor de Gemeente Almere is een reeks van workshop gegeven door experts uit Almere. De workshops zijn bedoeld voor startende of sindskort gestarte ondernemers. Om de week wordt er op woensdag van 10 tot 12 uur een workshop gegeven, dit vind plaats op het ondernemersplein. Op woensdag 16 september komt Martijn de Vries van MediaMere langs op het ondernemersplein om een workshop te geven over marketing.

1 juli 2020
Vorige week heeft MediaMere een hele mooie stap mogen zetten in onze duurzaamheidstrategie. Wij hebben ons dak voorzien van zonnepanelen. De installatie bestaat totaal uit 24 zonnepanelen van elk 335 Wp, met een totaalvermogen van 8.040 Wattpiek en dat op een oppervlakte van bijna 60 m2. Met deze installatie kan een jaarlijkse productie worden behaald van 6.525 kWh. MediaMere voorziet hierdoor volledig in haar eigen energiebehoefte.