Instagram training

Instagram training

Instagram is een visueel medium voor de smartphone of tablet. Op het platform kun je zowel foto’s als video’s plaatsen. In Nederland heeft Instagram meer dan 5,6 miljoen gebruikers. Het platform is vooral zeer populair onder jongeren: 82% van de 15- tot 19-jarigen  en 57% van de 20- tot 39-jarigen maakt gebruik van Instagram.

 

Ondanks de populariteit van Instagram wordt het platform nog niet heel vaak gebruikt door organisaties. Dit is zonde,  het kan namelijk zeker een handig platform zijn. Door middel van foto’s kun je een grote groep bereiken. Ook kun je handig gebruik maken van hashtags, waardoor het bereik en de bekendheid van jouw bedrijf nog sneller groeit.

 

Tijdens onze Instagram training leer jij hoe je Instagram kunt inzetten voor jouw bedrijf. We leggen uit hoe Instagram werkt, hoe je jouw profiel er aantrekkelijk uit kan laten zien, wat de voordelen zijn van een zakelijk Instagram-account en hoe je je bereik kunt vergroten. Er komt natuurlijk nog veel meer aan bod in deze training. Aan het einde van de training bezit jij over alle kennis die je nodig hebt om een Instagram-account voor jouw bedrijf op te zetten en kun je zelf aan de slag!

 

Wat leer je tijdens onze Instagram training?

Hoe Instagram werkt
Hoe de instellingen werken en wat de mogelijkheden zijn
Hoe je je profiel er aantrekkelijk uit laat zien
Hoe je het beste gebruik maakt van filters en wat de foto bewerkingsmogelijkheden zijn
 Do’s en Dont’s bij een zakelijk Instagram account
Hoe je je account koppelt aan andere social media platformen

 

Voor wie is deze training geschikt?

Sales manager
 Ondernemers
 PR en marketing medewerkers

 

Duur van deze training

2 tot 2.5 uur

 

Wat ontvang je na afloop?

Een certificaat