Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

Heeft u een vraag die er niet tussen deze veelgestelde vragen staat? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Wat is MediaMere?
MediaMere is een veelzijdig multimediabedrijf met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van ICT. Onze passie voor kwaliteit, snelheid en gedrevenheid onderscheidt ons van anderen. Dit kenmerkt ons Informatie- en Communicatietechnologiebedrijf. Wij hebben een jong en deskundig team dat zich elke dag weer inzet voor de juiste resultaten.

 

Waarom marketing?
Marketing is een wereld die altijd in beweging is. Een wereld waarin altijd geïnnoveerd wordt met nieuwe doelstellingen en middelen worden gemaakt. Geld speelt niet perse een belangrijke rol bij marketing. Een goede marketingcampagne kan al voor een zeer laag tarief een goed effect en bereik hebben. Dit is ontzettend leuk om te doen! Klanten worden meer bewust hoeveel effect een marketingcampagne kan hebben ten opzichte van de traditionele kanalen zoals een krant, radio of televisie.

 

Wat is marketing?
Marketing is alles wat een bedrijf doet om de verkoop van diensten en/of producten te stimuleren.

 

Voor wie is MediaMere?
Iedereen is welkom bij MediaMere. Wij vinden het een leuke uitdaging om grote klanten te helpen, maar ook de kleine plaatselijke bedrijven zijn bij ons van harte welkom!

 

Wat biedt MediaMere?
MediaMere biedt een breed aanbod aan producten, indien u er niet uit komt, kunt u altijd contact met MediaMere opnemen! Wij adviseren u graag over welke producten/diensten het meeste effect hebben op uw organisatie en uw klanten. Service staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Hoe werkt MediaMere?
MediaMere start met een kennismakingsgesprek, zodat wij onze klanten en het bedrijf beter leren kennen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij goed begrijpen wat de klant doet. Zonder dit kunnen wij geen goede kwalitatieve oplossingen aanbieden. Uiteindelijk maken wij een vervolgafspraak voor een creatieve brainstormsessie. Wij gaan dan het product of dienst ontpoppen tot een voor u opgesteld product gericht op uw doelgroep en doelstellingen. Na de creatieve brainstormsessie gaat MediaMere voor u aan de slag om het product te ontwikkelen en te vermarkten.

 

Hoe weet ik dat ik kan vertrouwen op MediaMere?
Privacy en zorgvuldig omgaan met gegevens staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op via support@mediamere.com of +31 (0)36 260 2000. Wij helpen je graag verder!

 

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Dat kan telefonisch of via de mail. Bekijk ook onze contactpagina.

 

Wanneer is MediaMere opgericht?
Dit was op 1 september 2005 te Almere.

 

Worden e-mails/speciale oproepen snel terug beantwoord?
Wij proberen het altijd binnen 24 uur te kunnen beantwoorden.

 

Waar komt de naam MediaMere vandaan?
De naam “MediaMere” is bedacht door Martijn de Vries en Raoul Ma-Ajong. Zij zijn de oprichters van MediaMere. “Media”staat voor het multimediale aanbod en “Mere” is afkomstig van de plaats Almere. De plaats waar MediaMere is gevestigd is Almere. Vandaar de overeenkomst.

 

Waar komt MediaMere vandaan?
MediaMere is een bedrijf dat gevestigd is in Almere (Nederland)

 

Moet ik beschikken over enige technische vaardigheden?
Absoluut niet! Onze website is zo ontworpen dat het bekijken van de website net zo gemakkelijk is in gebruik als een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word. U kunt tekst, afbeeldingen en andere inhoud bekijken zonder enige eerdere ervaring met programmeren.

 

Anoniem surfen
U kunt de website van MediaMere bezoeken, zonder aan te geven wie u bent. Wij krijgen alleen de informatie over uw provider waarmee u de site bezoekt. Deze informatie wordt gebruikt voor het maken van statistieken. U blijft hier als prive-persoon anoniem.

Veelgestelde vragen

 

Heeft u een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact op met onze Klantenservice.