Merkadvies

Merkadvies

Het imago

Past het imago van uw bedrijf niet bij hetgeen dat u wil uitstralen? Een reorganisatie, overname, fusie of wilt u gewoonweg een nieuwe strategie? Hierbij is het van belang dat uw bedrijf het gewenste imago uitstraalt en dat dat imago wordt herkend door de klant. MediaMere geeft advies op het gebied van merk- of imagovraagstukken. Dankzij onze ruime kennis en ervaring op het gebied van marketingcommunicatie kunnen wij u voorzien van professioneel en correct merkadvies.

 

Design

Voordat er een nieuw brand imago gehanteerd kan worden, is het echter van belang dat de huisstijl een gevoel uitstraalt dat past bij het imago. Daarom gaat een nieuw imago vaak gepaard met een nieuw design en een nieuwe marktstrategie. Echter staan deze ook los van elkaar: het komt ook voor dat het design niet veranderd hoeft te worden om mee te kunnen gaan in de nieuwe marktstrategie. Om een nieuw imago succesvol te laten verlopen, wordt er dus voorafgaand aan de vernieuwing een positioneringsonderzoek en concurrentieanalyse gedaan. Hierdoor kunnen het huidige imago en het gewenste imago vergeleken worden om te zien welk imago, en of het nieuwe imago, meer kans op succes heeft.

 

Nieuw brand imago

Een nieuw brand imago kan handig zijn voor nieuwe starters die op zoek zijn naar hun ‘plekje’, om te kijken wat hen van de concurrentie onderscheidt. Nieuwe markten kunnen worden benaderd door een andere strategie en imago te hanteren dan de concurrentie: hierdoor springt een merk er direct uit. Daarnaast is het voor veel bedrijven ook van belang een sterke positie te behouden ten opzichte van de concurrentie. Ook voor deze wens is brand consultancy uitermate geschikt.

 

Een correcte uitwerking van het merk en het bijpassende imago resulteert in een sterk herkenbaar merk, waar de missie en kernwaarden in een doorlopende lijn bij passen en subtiel in verwerkt zijn. Het doel is om medewerkers, klanten en prospecten te overtuigen van desbetreffende missies en kernwaarden, waardoor zij zich beter met het bedrijf kunnen identificeren.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het imago

Past het imago van uw bedrijf niet bij hetgeen wat u wil uitstralen? Een reorganisatie, overname, fusie, of wilt u gewoonweg een nieuwe strategie? Hierbij is het van belang dat uw bedrijf het gewenste imago uitstraalt welke wordt herkend bij de klant. MediaMere geeft advies op het gebied van merk- of imagovraagstukken. Dankzij onze ruime kennis en ervaring op het gebied van marketingcommunicatie kunnen wij u voorzien van professioneel en correct advies voor uw merk of imago.

 

Design

Voordat er een nieuw brand imago gehanteerd kan worden is het echter van belang dat de huisstijl een gevoel uitstraalt dat past bij het imago. Daarom gaat een nieuw imago vaak gepaard met een nieuw design en een nieuwe marktstrategie. Echter staan deze ook los van elkaar; het komt ook voor dat het design niet veranderd hoeft te worden om mee te kunnen gaan in de nieuwe marktstrategie. Om een nieuw imago succesvol te laten verlopen wordt er dus voorafgaande van de vernieuwing een positioneringsonderzoek en concurrentieanalyse gedaan. Hierdoor kunnen het huidige imago en het gewenste imago vergeleken worden om te zien welk imago, en of het nieuwe imago, meer kans op succes heeft.

 

Nieuw brand imago

Een nieuw brand imago kan handig zijn voor nieuwe starters die op zoek zijn naar hun ‘plekje’, om te kijken wat hen van de concurrentie onderscheidt. Nieuwe markten kunnen worden benaderd door een andere strategie en imago te hanteren dan de concurrentie; hierdoor springt een merk er direct uit. Daarnaast is het voor veel bedrijven ook van belang een sterke positie te behouden ten opzichte van de concurrentie. Ook voor deze wens is brand consultancy uitermate geschikt.

 

Een correcte uitwerking van het merk en het bijpassende imago resulteert in een sterk herkenbaar merk waarbij de missie en kernwaarden in een doorlopende lij bij passen en subtiel in verwerkt zijn. Het doel is om medewerkers, klanten, en prospecten te overtuigen van desbetreffende missies en kernwaarden, waardoor zij zich beter met het bedrijf kunnen identificeren.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.