Worklife@MediaMere

Worklife@MediaMere

MediaMere is een absoluut thuis voor creatieve mensen die graag uitdaging willen hebben of voor marketeers die verliefd zijn op het inspelen van de klantbehoefte van de klant en die er graag voor zorgen dat het product goed aansluit op de potentiële klant. MediaMere is een snelle, dynamische, creatieve en leuke werkomgeving waar je absoluut tot bloei kan komen. Wij zijn een team van enthousiaste, gepassioneerde en passievolle contentmakers, samengebracht door onze liefde voor het vak.

Creatieve mensen uit alle lagen van de bevolking zijn hier welkom. Of je nou net bent afgestudeerd of iemand bent die een weg zoekt met marketing of een gepassioneerde marketeer die een verschil wil maken – wij verwelkomen jou en jouw waardevolle eigenschappen met open armen.

 

Elke dag is een kans om te groeien

Elke dag is een nieuw avontuur bij MediaMere. Wij hebben marketeers die het vak verstaan en weten waarover ze schrijven voor klanten. Wij hebben designers die hun klanten begrijpen en ideeën weten te vertalen naar grafisch producten waar de klant lovend over is. Je krijgt in ons team een absolute drift om te accelereren. Wij werken aan verschillende projecten in verschillende branches. Dit houdt ons scherp en helpt ons om verborgen talenten in de markt te ontdekken.
Wij waarderen en stimuleren creativiteit, eigen initiatief en dynamiek. Meningen mag je hier eerlijk geven en frisse ideeën over inhoud en vormgeving zijn altijd welkom. Als team werken wij in een informele setting met elkaar. Wij zijn open en vriendelijk en moedigen elkaar aan om elkaar uit te dagen. Zowel op het werk als daarbuiten.

 

MediaMere familie

Wij begrijpen dat een divers personeelsbestand essentieel is voor de groei van een organisatie. Wij zijn dan ook voorstander van diversiteit in de organisatie. Wij moedigen deze aanpak aan.

Bij ons wordt elke medewerker gewaardeerd. Onze informele cultuur zorgt ervoor dat iedereen elke dag met elkaar samen luncht. Je hoeft nooit in je eentje achter het bureau een broodje te eten.

 

Geen dag is hetzelfde

✓ Trainingen: Omdat leren nooit stopt. Of het nu gaat om een training om jezelf te ontwikkelen tot een betere tekstschrijver of om ons leven simpelweg efficiënter te maken. Wij laten ons graag inspireren en motiveren door experts in het veld.
✓ Feestjes: Het leven is natuurlijk saai zonder een beetje feesten. Wij zijn dol op plezier maken met elkaar en vieren graag alles wat de moeite waard is om te vieren: van verjaardagen tot Valentijnsdag.
✓ Belevenis: Wij geloven erin dat de werkplek meer dan werk is. Wat ons een goed team maakt, is onze bereidheid om samen te komen. Onze medewerkers krijgen de kans om hun talenten te laten zien tijdens de reguliere open microfoonsessies, om lekker muziek te maken in onze studio of om elkaar met games te verslaan. Onze favoriet is dan ook om een potje Mario Kart op de Nintendo 64 te spelen. Lekker terug de tijd in en oude jeugdherinneringen ophalen. Bij MediaMere heb je nooit een saaie werkdag.