Interactieve PDF

Interactieve PDF

Interactieve pdf’s kunnen zeer nuttig zijn voor uw bedrijf. Zo’n pdf kan namelijk op veel verschillende manier worden ingezet. U kunt bijvoorbeeld denken aan een vragenlijst, een rapport of een vragenlijst.

 

Wat zijn interactieve pdf’s?

Een interactieve pdf is een pdf bestand dat digitaal ingevuld kan worden. Zo’n pdf bestaat net als een normale pdf uit tekst en beeld, maar daarnaast zijn er handige interactieve elementen die toegevoegd kunnen worden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor deze pdf’s. Zo kunnen er knoppen, links en filmpjes toegevoegd worden. Er kunnen daarnaast bijvoorbeeld tekstvakken toegevoegd worden aan de pdf. Hier kan later tekst ingevuld worden. Ook kunt u selectievakjes maken. Dit zijn vakjes die u in de pdf kunt aanvinken. Door gebruik van zo’n pdf wordt het ook gemakkelijker om een document te ondertekenen.

 

Waarom zo’n pdf nuttig kan zijn voor uw bedrijf

Zo’n pdf kan bijvoorbeeld gebruikt worden als hulpmiddel bij het presenteren van uw bedrijf. Daarnaast kunt u de pdf’s bijvoorbeeld inzetten bij het maken van een digitale brochure of een vragenlijst. Dit zijn natuurlijk maar enkele mogelijkheden, er is nog veel meer mogelijk!

 

De pdf’s maken wij in Abode InDesign. Zo kunnen wij het document volledig voor u op maat maken in uw huisstijl.

 

Maak kennis met Silke.

Ik ben Silke en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Silke en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een interactieve pdf kan zeer nuttig zijn voor uw bedrijf. Een interactieve pdf kan namelijk op veel verschillende manier worden ingezet. U kunt bijvoorbeeld denken aan een vragenlijst, een rapport of een vragenlijst.

 

Wat is een interactieve pdf?

Een interactieve pdf is een pdf bestand dat digitaal ingevuld kan worden. Een interactieve pdf bestaat net als een normale pdf uit tekst en beeld, maar daarnaast zijn er handige interactieve elementen die toegevoegd kunnen worden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor interactieve pdf’s. Zo kunnen er knoppen, links en filmpjes toegevoegd worden aan de pdf. Er kunnen bijvoorbeeld tekstvakken toegevoegd worden aan de pdf. Hier kan later tekst ingevuld worden. Ook kunt u selectievakjes maken. Dit zijn vakjes die u in de pdf kunt aanvinken. Door gebruik van een interactieve pdf wordt het ook gemakkelijker om een document te ondertekenen.

 

Waarom een interactieve pdf nuttig kan zijn voor uw bedrijf

Een interactieve pdf kan bijvoorbeeld gebruikt worden als hulpmiddel bij het presenteren van uw bedrijf. Daarnaast kunt u de interactieve pdf’s bijvoorbeeld inzetten bij het maken van een digitale brochure of een vragenlijst. Dit zijn natuurlijk maar enkele mogelijkheden, er is nog veel meer mogelijk!

 

De interactieve pdf’s maken wij in Abode InDesign. Zo kunnen wij het document volledig voor u op maat maken in uw huisstijl.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.