Branding

Logo, huisstijl en branding

De basis voor een bedrijf: de huisstijl

Een huisstijl is erg belangrijk om herkenning te wekken bij bestaande en nieuwe klanten en om professionaliteit uit te stralen. Daarnaast is het een manier om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Medewerkers kunnen zich dankzij een consequent doorgevoerde huisstijl beter identificeren met het bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat een (nieuwe) huisstijl doorgetrokken wordt door de gehele organisatie, van briefpapier tot autobelettering. Een huisstijl moet direct een goede eerste indruk geven door middel van kleur, typografie en eenheid. De ‘feel’ van een huisstijl zegt namelijk veel over een bedrijf; zijn zij huiselijk, speels of toch zakelijk?  Een juiste, passende huisstijl zorgt ervoor dat uw communicatieboodschap de juiste doelgroep bereikt en uw merk beter positioneert.
Dankzij onze jonge, frisse en creatieve blik weten wij welke uitstraling het beste bij uw bedrijf past en zijn wij in staat uw communicatieboodschap op subtiele wijze door te laten schemeren in uw producten en diensten. Door continu de nieuwste ontwikkelingen en trends op de voet te volgen, creëren wij een huisstijl die functioneert als visitekaartje en tevens de identiteit van een organisatie of bedrijf (corporate identity) ondersteunt.

 

Marketingstrategie

We denken graag mee over de marketingstrategie van uw bedrijf of organisatie. Wij zijn van mening dat de vormgeving van een product of bedrijf niet goed tot zijn recht kan komen zonder een breed uitgewerkte strategie met daarin een duidelijke visie, missie en communicatieboodschap. Pas dan is concreet duidelijk welke doelgroep belangrijk is voor uw bedrijf en welke uitstraling het meest pakkend is voor desbetreffende doelgroep.

 

Kennismaking

Of het nu gaat om een huisstijl, verpakking, brochure, advertentie, belettering of bedrijfskleding: een mooi logo of goede huisstijl begint bij een goed beeld van de organisatie. Daarom gaan wij graag eerst in gesprek om uw ideeën en visie beter te kunnen begrijpen. Neem gerust contact met ons op!