Pinterest training

Pinterest training

Pinterest is eigenlijk een soort zoekmachine en niet echt een social media platform. Pinterest fungeert als een soort prikbord. De hoofdzaak van Pinterest is het delen van foto’s, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld video’s te laten zien. De gebruiker kan over het hele web afbeeldingen pinnen en die vervolgens op een van de aangemaakte moodboards plaatsen. Voor elke interesse kunnen gebruikers een ander prikbord maken. Iedereen kan jouw profiel zien en sinds kort is het ook mogelijk om berichten door te sturen naar vrienden.

 

De inzet van Pinterest van jouw bedrijf kan heel effectief zijn. Pinterest gebruikers merken jouw bedrijfscontent op of gaan dit zelfs repinnen. Met een zakelijk Pinterest-account krijg je inzicht in interessante statistieken en kun je gaan adverteren op het platform.

 

Zou jij graag een Pinterest-account voor jouw bedrijf willen beginnen, maar weet je niet goed hoe? Deze Pinterest training leert je alle basisprincipes die je moet weten voordat je een zakelijk Pinterest-account begint. Je leert hoe Pinterest in elkaar zit, hoe je meer volgers kunt generen en hoe je kunt adverteren op Pinterest. Zou jij deze training graag willen volgen? Neem dan contact met ons op.

 

Wat leer je tijdens onze Pinterest training?

Hoe Pinterest werkt
Het inrichten van je Pinterest account
 Het krijgen van volgers
Het plaatsen van Pin’s
Het vinden en gevonden worden op Pinterest
Do’s en Dont’s

 

Voor wie is deze training geschikt?

Sales manager
Ondernemers
PR en marketing medewerkers
Iedereen die meer inzicht wilt krijgen in de werking en mogelijkheden van Pinterest

 

Duur van deze training

2 tot 2.5 uur

 

Wat ontvang je na afloop?

Een certificaat