Manier van werken

1. Kennismaking
Uit ervaring weten wij dat het belangrijk is om elkaar te leren kennen voordat wij aan de slag gaan. Het liefst ontmoeten wij u persoonlijk, maar mocht dat niet mogelijk zijn dan net zo makkelijk via een video-chat. Op deze manier weten wij beiden wat de verwachtingen zijn en kunnen wij vragen direct beantwoorden.
 

2. Input
De volgende stap is verzamelen van de input. De input kan een bestaande presentatie of tekst zijn, een .PDF of .Word document of een tekening op de achterkant van een servetje; alles mag. De input dient wel zo volledig mogelijk te zijn voordat er aan een project wordt begonnen. Wanneer u grote bestanden zoals videoís of bestaande presentaties naar ons wilt sturen kan dat via https://www.wetransfer.com/.
 

3. Planning en offerte
Op basis van uw input, de besproken wensen en overige details stellen wij een planning en begroting op.
 

4. Concept
Als u akkoord bent met de planning, de begroting en onze algemene voorwaarden dan beginnen wij aan het concept. Wij kijken hierbij naar de vorm, techniek en de functie. Een concept bestaat uit een globaal overzicht en geeft het gevoel van het product weer. Het laat zien hoe het product werkt en hoe de techniek in elkaar zit. Veelal presenteren wij het concept aan de hand van een korte presentatie waarin enkele stappen van het product zijn uitgewerkt.
 

5. Uitwerking
Als het concept is goedgekeurd zetten wij dit door in de volledige uitwerking van het product en gaan wij aan de slag met de totale design van het product. Het is belangrijk dat u al het mogelijke feedback op het concept voor de uitwerkingsfase aan ons doorgeeft. Op deze manier voorkomen wij dat er dubbel werk gedaan wordt. Afhankelijk van de omvang van het project is er in de uitwerkingsfase ruimte voor 1 of 2 feedbackrondes.
 

6. Afronding
Na de laatste feedbackronde en als u helemaal tevreden bent met het resultaat wordt het product afgerond. Afhankelijk van uw vraag wordt het product naar u verzonden of online geplaatst. Het laatste ligt er net aan met welk product u van ons heeft afgenomen.
 

7. Training
Maak kennis met het Content Management Systeem (CMS). Leer met ons alles wat u nodig heeft om uw eigen professionele CMS website te kunnen onderhouden; voor zowel beginners als gevorderden.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie