Hostess service

Hostess service

Misschien wel belangrijker dan een eerste indruk is een warm welkom. Met een hostess van MediaMere wordt aan die eis voldaan. Ons brede team bestaat uit verscheidene hostesses die in te zetten zijn op verschillende soorten evenementen. Van beursstands tot cateringservices en van congresbegeleiding tot aan dealershows; onze hostesses zijn tijdens iedere gelegenheid even professioneel. Van tevoren peilen wij in een gesprek wat van belang is voor je product, dienst of organisatie. Aan de hand van dit gesprek selecteren wij een aantal hostesses die aan je wensen voldoen. Een hostess die zich geheel kan vinden in de visie en waarden van je bedrijf is namelijk beter in staat de juiste boodschap over te brengen, wat op den duur zorgt voor een goede match tussen klant en bedrijf.
Een aantrekkelijke hostess kan functioneren als warm ontvangst, als informatief aanspreekpunt of ter promotie van een merk op een evenement.

 

Onze hostesses worden streng geselecteerd en zijn verzorgd, vriendelijk en geduldig. Door voorafgaand aan het evenement een gesprek aan te gaan, kan jij je visie en je doel benoemen en de hostess(es) uitvoerige instructies geven. Zo weten zij precies wat er van hen verwacht wordt en weet jij wat jij van hen kan verwachten. Graag denken onze hostesses ook mee in de mogelijkheden en zijn zij niet bang om hun ideeën voor te dragen.

 

Ons team

 

Ons team bestaat uit geselecteerde hostesses die zorgvuldig zijn gekozen op basis van uitstraling en motivatie. Zij beschikken allemaal over dezelfde eigenschappen en hebben daarnaast een open en aantrekkelijke uitstraling. Onze hostesses zijn niet bang om het gesprek aan te gaan met bezoekers. Zo worden zij het perfecte aanspreekpunt en kunnen zij gemakkelijker een beursstand onderhouden, een ontvangstcomité vormen of fotografiemarketing uitvoeren. Daarnaast zijn zij ook inzetbaar als horecamedewerker, receptioniste of als bemanning voor de garderobe. Onze hostesses zijn verzorgd, vriendelijk en professioneel, zodat klanten de gegeven service associëren met je bedrijf.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wellicht wel belangrijker dan een eerste indruk is een warm welkom. Met een hostess van MediaMere wordt aan die eis voldaan. Ons brede team bestaat uit verscheidene hostesses welke in te zetten zijn op verschillende soorten evenementen. Van beursstands tot cateringservice en van congresbegeleiding tot aan dealershows; onze hostesses zijn tijdens iedere gelegenheid even professioneel. Van tevoren peilen wij in een gesprek wat van belang is voor je product, dienst, of organisatie. Aan de hand van dit gesprek selecteren wij een aantal hostesses welke aan je wensen voldoen. Een hostess welke zich geheel kan vinden in de visie en waarden van je bedrijf is namelijk beter in staat de juiste boodschap over te brengen, wat op den duur zorgt voor een goede match tussen klant en bedrijf.
Een aantrekkelijke hostess kan functioneren als warm ontvangst, als informatief aanspreekpunt, of ter promotie van een merk op een evenement.

 

Onze hostesses worden streng geselecteerd en zijn verzorgd, vriendelijk, geduldig. Door voorafgaand aan het evenement een gesprek aan te gaan kan jij je visie en je doel benoemen en de hostess(es) uitvoerige instructies geven. Zo weten zij precies wat er van hen verwacht wordt en weet jij wat jij van hen kan verwachten. Graag denken onze hostesses ook mee in de mogelijkheden, en zijn zij niet bang om hun ideeën voor te dragen.

 

Ons team bestaat uit geselecteerde hostesses welke zorgvuldig zijn gekozen op basis van uitstraling en motivatie. Zij beschikken allemaal over dezelfde eigenschappen en hebben daarnaast een open en aantrekkelijke uitstraling. Onze hostesses zijn niet bang om het gesprek aan te gaan met bezoekers. Zo worden zij het perfecte aanspreekpunt en kunnen zij gemakkelijker een beursstand onderhouden, een ontvangstcomité vormen, of fotografiemarketing uitvoeren. Daarnaast zijn zij ook inzetbaar als horecamedewerker, receptioniste, of als bemanning voor de garderobe. Onze hostesses zijn verzorgd, vriendelijk, en professioneel, zodat klanten de gegeven service associëren met je bedrijf.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.