Drone fotografie en video’s

Drones

Een drone is een op afstand bestuurbaar, onbemand vliegtuigje of helikopter met 3 of meerdere propellers. Zo zijn er tricopters (3 propellers), quadcopters (4 propellers), hexacopters (6 propellers) en octocopters (8 propellers). Ze zijn verkrijgbaar in licht- of zwaargewicht modellen. Drones zijn al een tijdje populair onder de grotere bedrijven en organisaties, zoals Google, Facebook, luchtvaartmaatschappijen, overheidsinstanties en sportverenigingen. De interesse in drones wordt steeds groter, niet alleen op de zakelijke markt, maar ook onder particulieren.

 

Drones bieden voor bedrijven een interessante mogelijkheid aan. Denk aan het opnemen van een bedrijfsvideo of het snel en effectief bewaken en inspecteren van gebouwen of land. Beelden opgenomen met een professionele drone geven extra dimensie aan een film dankzij de birds eye view, waar veel bedrijven al gebruik van maken. Denk aan autoreclames met beelden van bovenaf of bedrijfsvideo’s met een duidelijk overzicht van het gehele terrein. Dankzij drones zijn dit soort beelden toegankelijker geworden en kan geen video meer zonder.

 

Echter zijn er een aantal regels verbonden aan het gebruiken en besturen van een drone om misbruik en overlast te voorkomen. Zo zijn er verschillende zones in Nederland waar gelimiteerd of zelfs helemaal niet gevlogen mag worden met een drone. Dit om ongelukken met andere luchtvaartuigen en mensen of dieren op de grond te voorkomen. Doorgaans is de regel dat bij daglicht er tot een maximale hoogte van 120 meter gevlogen mag worden. Er mag niet gevlogen worden boven bebouwing, wegen, spoorlijnen, luchthavens, industriegebieden en mensenmenigten en drones dienen voorrang te verlenen aan vliegtuigen, zweeftoestellen, ballonnen, luchtschepen en helikopters.

 

Toepassingen

MediaMere beschikt over een Phantom 3 drone met 2.7K HD video camera die haarscherp en stabiel beeld opneemt dankzij de ingebouwde stabilization. Deze drone wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor het opnemen van bedrijfsvideo’s, het in kaart brengen van gebieden, bewaking en inspecties en luchtfotografie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 

Luchtfotografie
Natuurfotografie
Landschapfotografie
Huizenfotografie
Luchtopnames
Natuuropnames
Huizenopnames
Landschapopnames

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drones zijn op afstand bestuurbare, onbemande vliegtuigjes of helikopters met 3 of meerdere propellers. Zo zijn er tricopters (3 propellers), quadcopters (4 propellers), hexacopters (6 propellers) en octocopters (8 propellers) en zijn ze verkrijgbaar in licht- of zwaargewicht modellen. Drones zijn al een tijdje populair onder de grotere bedrijven en organisaties, zoals Google, Facebook, luchtvaartmaatschappijen, overheidsinstanties, en sportverenigingen. De interesse in drones wordt steeds groter, niet alleen op de zakelijke markt, maar ook onder particulieren.
Drones bieden voor bedrijven een interessante mogelijkheid aan. Denk aan het opnemen van een bedrijfsvideodocumentaire, of het snel en effectief bewaken en inspecteren van gebouwen of land. Beelden opgenomen met een professionele drone geven extra dimensie aan een film dankzij de birds eye view, waar veel bedrijven reeds gebruik van maken. Denk aan autoreclames met beelden van bovenaf, of bedrijfsvideo’s met een duidelijk overzicht van het gehele terrein. Dankzij drones zijn dit soort beelden toegankelijker geworden en kan geen video meer zonder.

 

Echter zijn er een aantal regels verbonden aan het gebruiken en besturen van een drone om misbruik en overlast te voorkomen. Zo zijn er verschillende zones in Nederland waar gelimiteerd of zelfs helemaal niet gevlogen mag worden met een drone. Dit om ongelukken met andere luchtvaartuigen en mensen of dieren op de grond te voorkomen. Doorgaans is de regel dat bij daglicht er tot een maximale hoogte van 120 meter gevlogen mag worden. Er mag niet gevlogen worden boven bebouwing, wegen, spoorlijnen, luchthavens, industriegebieden en mensenmenigten, en drones dienen voorrang te verlenen aan vliegtuigen, zweeftoestellen, ballonnen, luchtschepen, en helicopters.

 

Toepassingen

MediaMere beschikt over een Phantom 3 drone met 2.7K HD video camera welke haarscherp en stabiel beeld op neemt dankzij de ingebouwde stabilization. Deze drone wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor het opnemen van bedrijfsvideo’s, het in kaart brengen van gebieden, bewaking en inspecties, en luchtfotografie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 

Luchtfotografie
Natuurfotografie
Landschapfotografie
Huizenfotografie
Luchtopnames
Natuuropnames
Huizenopnames
Landschapopnames

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.