Experience Lab

Experience Lab

Het MediaMere Experience Lab is een broedplaats van nieuwe, innovatieve ontwikkelingen. Met oog op de toekomst testen wij nieuwe gadgets in ons eigen lab. Hebben deze gadgets onze testen succesvol doorstaan? Dan kunnen wij deze als dienst inzetten voor onze klanten. Denk hierbij aan diensten als virtual reality, het opnemen van 4K video’s met een drone en 360 graden fotografie. Met het MediaMere Experience Lab kunnen wij inspelen op de nieuwe trends en ontwikkelingen in de branche. Mogelijkheden worden geanalyseerd en de inzichten die hieruit ontstaan, gebruiken wij om onze dienstverlening sterker te maken en waar nodig te innoveren. Onze bevindingen worden regelmatig via onze nieuwspagina en onze nieuwsbrief openbaar gemaakt.

 

Ontdek de nieuwste gadgets

Bij het MediaMere Experience Lab is het mogelijk om kennis te maken met allerlei innovatieve producten. Van 3D printer tot een kinetische controller die bewegingen in virtual reality kan weergeven: u kunt het zo gek nog niet bedenken of het bestaat!

 

Virtual Reality (afgekort VR) bestaat al decennia lang, maar heeft pas in 2014 het grote publiek bereikt. Bij VR wordt een omgeving via computers gegenereerd, die via een speciale VR bril te zien is. Deze omgeving is te verkennen en te manipuleren door de gebruiker, door middel van kinetische controllers. Doordat het beeld meebeweegt met de bewegingen die de gebruiker zelf maakt, zorgt VR voor een levensechte beleving. In de nabije toekomst is het mogelijk dat VR uitgebreid wordt met de opties om objecten in het echt te voelen en zelfs te ruiken.

 

360 graden fotografie is het broertje van VR. Het maakt gebruikt van dezelfde ervaring voor de gebruiker, maar mist een interactief element. 360 graden foto’s bieden de gebruiker de mogelijkheid te kijken waar hij wil, zodat gebieden en gebouwen op unieke wijze bekeken kunnen worden.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de huidige gadgets in ons lab:

Virtual Reality
3D printen
360 graden foto’s en video’s
Drones