Familiebedrijf

Marketingbureau

Innovatie, kwaliteit en betrokkenheid. Dit zijn de begrippen die het team van MediaMere elke dag drijven tot het beste resultaat. MediaMere is een jong en dynamisch bureau dat zich dagelijks bezighoudt met projecten voor haar klanten. Enthousiasme speelt hierbij een grote rol en is misschien wel de succesfactor van het bedrijf. Bij MediaMere willen wij de klant goed leren kennen, zodat wij een goed beeld van hem/haar hebben. Op die manier kunnen wij samen met ons creatieve team een passend en uniek concept bedenken. We gaan voor een topresultaat en niets minder dan dat.

 

Familiebedrijf

Het begon allemaal in 2005 toen Martijn de Vries MediaMere oprichtte. Een 15-jarige jongen met het idee om websites interactiever, overzichtelijker en beter te maken. In een korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel en vernieuwend bedrijf met kennis over verschillende mediasectoren. Naast Martijn de Vries (oprichter en CEO) is het Edwin de Vries (Head of Projectmanagement) die aan zijn zij staat. MediaMere is een familiebedrijf dat trots wordt gerund door de twee broers. Martijn en Edwin de Vries zagen al op jonge leeftijd hoe de mediawereld aan het veranderen was. De broers waren op jonge leeftijd gefascineerd over hoe het publiek reageerde op bepaalde media. Het kon altijd beter en interactiever. Aan de hand van deze informatie hebben de broers een visie ontwikkeld die ze bij MediaMere toepassen.

 

De professionaliteit

De professionaliteit van het bedrijf is te zien in de manier waarop er gewerkt wordt. Martijn, verkozen tot Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar 2015 en Edwin, een topsporter die behoort tot de Nederlandse marathontop, runnen het bedrijf met ziel en zaligheid. Het was altijd al een droom om samen een succesvol bedrijf te ontwikkelen en met hun creatieve concepten klanten blij te maken. Grote betrokkenheid en verbondenheid van de medewerkers laten het unieke karakter van MediaMere zien. Martijn en Edwin de Vries weten hun passie en doorzettingsvermogen over te brengen op hun medewerkers. Doordat het een familiebedrijf is, is het team erg aan elkaar gehecht. De medewerkers van MediaMere vormen samen een krachtige dynamiek met maar één doel voor ogen, namelijk een succesvol eindproduct.

 

Werkwijze

De kernwaarden van Martijn en Edwin de Vries zijn duidelijk. MediaMere heeft vijf kernwaarden voor een succesvolle werkwijze, namelijk kwaliteit, innovatie, betrokkenheid, een “wow” factor en natuurlijk plezier. Het streven naar een eindproduct is bij MediaMere topsport, samen met de kernwaarden is succes gegarandeerd. Plezier speelt bij het familiebedrijf een grote rol. Bij MediaMere zijn we dankbaar voor wat we elke dag voor onze klanten mogen doen. Onze medewerkers krijgen de ruimte om creatief bezig te zijn en mee te denken in het concept. Dit geeft een enorme voldoening bij het eindproduct. Wij geloven dat je met teamwork ontzettend ver kunt komen.

 

Informatie

Heeft u vragen over ons familiebedrijf? U bent altijd welkom om contact op te nemen via onze website. Of stuur ons een berichtje op de volgende social media kanalen: Facebook en Instagram.