Merchandising

Merchandising

Al jaren zijn wij actief op het gebied van commercie en verkoop. Niet voor niets zijn wij dan ook koploper in het voorzien van merchandising. Doordat wij over meerdere opslagruimtes op verschillende locaties in Nederland beschikken, zijn wij in staat om snel ter plaatse te zijn en kunnen wij sneller schakelen.

 

Daarnaast zijn wij in te schakelen voor het beheer en het plaatsen van displays en POS-materiaal. Onze professionals nemen het werk uit handen en laten hun creativiteit los in het decoreren van een winkel, het opbouwen van een stand of het aanpassen van een etalage. Naast creativiteit komt ook hier onze ervaring met commercie en verkoop weer in terug: wij weten precies hoe wij producten op dusdanige manier kunnen presenteren, zodat de koopwens bij de klant toeneemt. Dat betekent meer verkoop op zowel lange als korte termijn.

 

MediaMere neemt het werk uit handen op het gebied van planning, de opslag van materialen, routing en onderhoud. Ook trainen we personeel op locatie, zodat de verkoop bevorderd wordt. We delen de ins- en outs van verkoop en het belang van upselling, maar daarnaast trainen we ook het personeel om notabele signalen op te vangen en te verhelpen. Denk hierbij aan klachten, opmerkingen of suggesties die klanten vaak niet uitspreken, maar wel direct communiceren naar een merchandiser. Door de merchandiser te trainen om hierop te reageren of om dit terug te rapporteren, ontstaat er een grotere klanttevredenheid.

 

Tevens is het ook mogelijk om MediaMere in te zetten om zelf de verkoop te regelen. Het gehele traject van opslag, verplaatsing en verkoop is dan volledig in onze handen, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al jaren zijn wij actief op het gebied van commercie en verkoop. Niets voor niets zijn wij dan ook koploper in het voorzien van merchandising. Doordat wij over meerdere opslagruimtes beschikken op verschillende locaties in Nederland zijn wij in staat om snel ter plaatse te zijn en kunnen wij sneller schakelen.

 

Daarnaast zijn wij in te schakelen voor het beheer en het plaatsen van displays en POS-materiaal. Onze professionals nemen het werk uit handen en laten hun creativiteit los in het decoreren van een winkel, het opbouwen van een stand, of het aanpassen van een etalage. Naast creativiteit komt ook hier onze ervaring met commercie en verkoop weer in terug; wij weten precies hoe wij producten op dusdanige manier kunnen presenteren zodat de koopwens bij de klant toeneemt. Dat betekend meer verkoop op zowel lange als korte termijn.

 

MediaMere neemt het werk uit handen op het gebied van planning, de opslag van materialen, routing, en onderhoud. Ook trainen we personeel op locatie, zodat de verkoop bevorderd wordt. We delen de ins- en outs van verkoop en het belang van upselling, maar daarnaast trainen we ook het personeel om notabele signalen op te vangen en te verhelpen. Denk hierbij aan klachten, opmerkingen, of suggesties welke klanten vaak niet uitspreken, maar wel direct communiceren naar een merchandiser. Door de merchandiser te trainen om of hierop te reageren of om dit terug te rapporteren ontstaat er een grotere klanttevredenheid.

 

Tevens is het ook mogelijk om MediaMere in te zetten om zelf de verkoop te regelen. Het gehele traject van opslag, verplaatsing, en verkoop is dan volledig in onze handen, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.