Organisatie

Over marketingcommunicatiebureau MediaMere

Media- en marketingcommunicatiebureau MediaMere is een dynamisch multimediabedrijf met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van ICT, multimedia, entertainment en internet. Onze passie voor kwaliteit, snelheid en gedrevenheid onderscheidt ons van anderen en deze passie is kenmerkend voor ons als communicatiebedrijf. Ons team bestaat stuk voor stuk uit jonge, deskundige enthousiastelingen die zich iedere dag weer inzetten voor de beste resultaten.

 

MediaMere is in 2005 opgericht naar een idee van Martijn de Vries. Hij vond dat websites veel interactiever konden en dat er te weinig werd gedaan met de mogelijkheden en ontwikkelingen die destijds opkwamen. Al snel groeide het bedrijf en specialiseerde het zich in verschillende mediasectoren. Dit is vandaag de dag nog steeds te zien: of het gaat om audiovisuele productiesbrand consulting, grafische ontwerpen, IT beheer of website ontwikkeling – MediaMere doet het allemaal.

Ons geheim zit in de kracht van ons jonge team. Dit zorgvuldig samengestelde groepje professionals bestaat uit ervaren helden en heldinnen met een passie voor media en ICT. Jonge medewerkers hebben enorm veel energie en zijn flexibel in zowel werktijden als projectsoorten, wat zorgt voor een team dat bijna zeven dagen per week klaar staat om aan de slag te gaan, ongeacht het soort project. Doordat zij zijn opgegroeid met de media en technologie van nu bruisen zij van kennis en ideeën. Kennis waarvan wij vinden dat deze toegepast moet worden en ideeën waarvan wij vinden dat ze uitgevoerd moeten worden, omdat dit innovatie en vernieuwing betekent, waardoor we in staat zijn onze groei alsmaar door te zetten. Zo leert ons team van elkaar en worden we iedere dag weer een stukje beter.

 

Projecten

Projecten worden door ons zo professioneel uitgevoerd dat de klant er geen omkijken naar heeft. Van begin tot eind nemen we het werk uit handen en natuurlijk koppelen we ook terug waar nodig. Tenzij u natuurlijk zelf meer controle over een project wilt: we zijn flexibel, staan open voor verandering en vinden feedback enorm belangrijk. We willen namelijk dat iedereen uiterst tevreden is met de geleverde producten en diensten: van CEO tot medewerker, iedereen heeft een mening en daar luisteren we naar. We gaan, zoals u van ons gewend bent, door totdat iedereen tevreden is, inclusief wijzelf. Zo staat MediaMere dus garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit en bieden we een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een kopje koffie? U kunt altijd contact met ons opnemen. Benieuwd naar enkele projecten die wij reeds hebben uitgevoerd? Bekijk onze projectcases! Een passie voor duimpjes of voor hartjes? We zijn ook te volgen via Facebook en Instagram.