LinkedIn training

LinkedIn training

LinkedIn is hét social media platform voor zakelijke contacten en is voor zowel particulieren als bedrijven erg interessant. LinkedIn wordt onder andere gebruikt als een soort online cv en visitekaartje waar potentiële klanten je kunnen vinden. Het is daarom belangrijk om het beste uit je profiel te halen en een professionele eerste indruk te maken op toekomstige werkgevers en werknemers.

 

LinkedIn heeft meer dan 5,6 miljoen gebruikers in Nederland. Het gebruik van LinkedIn door jouw bedrijf kan je dus ontzettend veel opleveren. Klanten kunnen een aanbeveling achterlaten, je kunt potentiële nieuwe klanten bereiken en je kunt nieuwe medewerkers benaderen op het platform. Het gebruik van LinkedIn door jouw bedrijf verschilt van bijvoorbeeld het gebruik van Instagram en Facebook, omdat het platform wat zakelijker is. Tijdens deze LinkedIn training leggen wij jou uit hoe je LinkedIn toch effectief kunt gebruiken.

 

In deze LinkedIn training gaan we in op de voordelen van LinkedIn, vergelijken we het gratis account met de Premium abonnementen en leggen we uit hoe je een LinkedIn bedrijfspagina kunt aanmaken. We bespreken de belangrijkste instellingen van LinkedIn, waaronder de zoekmachinevriendelijkheid, we leggen uit hoe je een profiel kunt opzetten en we gaan in op verscheidene manieren van netwerken via LinkedIn. Deelnemers aan deze training leren hoe updates gepost worden, hoe showcases werken en hoe de persoonlijke pagina’s gekoppeld kunnen worden aan de bedrijfspagina. Wilt u graag een LinkedIn training bij ons volgen? Neem dan nu contact met ons op.

 

Wat leer je tijdens onze LinkedIn training?

Het optimaal gebruik maken van alle profiel opties
Hoe je een sterk profiel opbouwt
Je netwerk vergroten
Hoe je publiceert op LinkedIn
Do’s en Dont’s

 

Voor wie is deze training geschikt?

Voor iedereen die meer wilt weten over de werking en optimalisatie van een LinkedIn profiel.

 

Duur van deze training

2 tot 2.5 uur

 

Wat ontvang je na afloop?

Een certificaat