Interactieve media

Interactieve media

De promotie van een product of dienst stopt natuurlijk niet bij onze promotiemedewerkers. Tegenwoordig is het promoten van uw product of dienst via interactieve media dé manier om gezien te worden. Door verschillende media kanalen crossmediaal in te zetten, is de kans om gezien en herkend te worden groter en is er vaker contact met uw doelgroep, wat herkenning opwekt. Interactieve media hebben ontzettend veel voordelen. Deze zijn actueel, flexibel en overal inzetbaar.

 

Ontwikkelingen

De manier waarop gecommuniceerd wordt naar de buitenwereld is in de laatste jaren sterk veranderd. Zo kunnen bedrijven tegenwoordig niet meer zonder website, hoe simpel deze ook mag zijn. Gebruikers en bezoekers hebben de neiging een bedrijf, product of dienst direct online op te zoeken voor meer informatie. Websites zijn hier zeer geschikt voor, doordat zij grote hoeveelheden informatie op dusdanige manier kunnen tonen dat men precies vindt waar hij naar zoekt. Daarnaast is deze informatie voor iedereen te allen tijden beschikbaar, waar iemand zich ook bevindt.
Ook apps zijn steeds interessanter voor bedrijven. Waar apps voorheen nog werden gebruikt om een interactieve dienst aan te bieden, worden apps tegenwoordig gebruikt om snel kleine hoeveelheden informatie te verstrekken aan gebruikers. Apps bieden gebruikers vaak inzicht in de door hen afgenomen dienst of product, maar apps kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden om klanten op de hoogte te houden van nieuws, aanbiedingen en reserveringen. Het is een sterke marketingtool om klanten direct, actief en gericht te benaderen.

 

Een bijkomend voordeel van het gebruik van interactieve media is het monitoren van de voortgang en het succes van een actie, campagne of website. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het online gedrag van gebruikers te volgen en een website hierop aan te passen. De tijd die men besteed op een website, of de manier van navigeren, zegt bijvoorbeeld heel veel over de opbouw van een website en beoordeelt het gebruiksgemak.

 

Ten slotte is het gemakkelijker om gegevens op te slaan en te analyseren. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor onderzoeken naar klanttevredenheid of om in te zien wat de beste manier van contacteren is.

 

Search Engine Optimalisation hoort er bij!

Wilt u inzicht krijgen in de hoeveelheid gebruikers die uw website dagelijks heeft? Bent u benieuwd hoeveel minuten deze gebruikers gemiddeld op uw website besteden en waar het meeste verkeer vandaan komt? Of wilt u een hogere positie in Google krijgen? Bekijk dan ook eens ons aanbod SEO.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De promotie van een product of dienst stopt natuurlijk niet bij onze promotiemedewerkers. Tegenwoordig is via interactieve media uw product of dienst promoten dé manier om gezien te worden. Door verschillende media kanalen crossmediaal met elkaar in te zetten is de kans om gezien en herkend te worden groter en is er vaker contact met uw doelgroep, wat herkenning opwekt. Interactieve media hebben ontzettend veel voordelen. Deze zijn actueel, flexibel, en overal inzetbaar.

 

Ontwikkelingen

De manier waarop gecommuniceerd wordt naar de buitenwereld is in de laatste jaren sterk veranderd. Zo kunnen bedrijven tegenwoordig niet meer zonder website, hoe simpel deze ook mag zijn; gebruikers en bezoekers hebben de neiging een bedrijf, product, of dienst direct online op te zoeken voor meer informatie. Websites zijn hier overigens ook perfect voor geschikt doordat zij grote hoeveelheden informatie op dusdanige manier kunnen tonen dat men precies vind waar hij naar zoekt. Daarnaast is deze informatie voor iedereen ten alle tijden beschikbaar, waar iemand zich ook bevindt.
Ook  zijn apps steeds interessanter voor bedrijven. Waar apps voorheen nog werden gebruikt om een interactieve dienst aan te bieden, worden apps tegenwoordig gebruikt om snel kleine hoeveelheden informatie te verstrekken aan gebruikers. Vaak bieden apps gebruikers inzicht in het door hen afgenomen dienst of product, maar apps kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden om klanten op de hoogte te houden van nieuws, aanbiedingen, en reserveringen. Het is een sterke marketingtool om klanten direct, actief, en gericht te benaderen.

 

Een bijkomend voordeel van het gebruik van interactieve media is het monitoren van de voortgang en het succes van een actie, campagne, of website. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het online gedrag van gebruikers te volgen en een website hieraan aan te passen. De tijd die men besteed op een website, of de manier van navigeren, zeggen bijvoorbeeld heel veel over de opbouw van een website en beoordeeld het gebruiksgemak.

 

Ten slotte is het gemakkelijker om gegevens op te slaan en te analyseren. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor onderzoeken naar klanttevredenheid, of om in te zien wat de beste manier van contacteren is.

 

Search Engine Optimalisation hoort er bij!

Wilt u inzicht krijgen over de hoeveelheid gebruikers die uw website dagelijks heeft? Bent u benieuwd hoeveel minuten deze gebruikers gemiddeld op uw website besteden, en waar het meeste verkeer vandaan komt?  Of wilt u een hogere positie in Google krijgen? Bekijk dan ook eens ons aanbod SEO.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.