Zoekmachine Optimalisatie / Search Engine Optimalisation (SEO)

Uw website wordt bovenaan de eerste pagina getoond als u hiervoor betaald, maar ook wanneer de SEO correct en volledig is. Hierdoor komt uw website op organische wijze bovenaan te staan (gratis!).

Romy de Groot (2018) - Content Queen

Wanneer er gezocht wordt op een bepaalde term, komen een aantal websites eigenlijk altijd bovenaan te staan. Dit heeft te maken met de manier waarop de zoekmachine de website scant en indexeert. Voldoet een website aan de eisen die Google stelt? Dan gaat de website omhoog in de resultaten. Missen er onderdelen? Dan valt een website al snel weg tussen de miljoenen websites die wereldwijd online staan. De kunst van het optimaal laten indexeren van een website heet Search Engine Optimalisation, in het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, en vaak afgekort naar SEO.

Zoektermen, ALT teksten, en keywords

De manier waarop zoekmachines een website indexeren wordt steeds ingewikkelder. De eisen worden strenger en gaan tegenwoordig zelfs zo diep dat ook afbeeldingen eraan moeten geloven. Van de positie waarop teksten staan, de hoeveelheid woorden die een tekst bevat, en de leesbaarheid van een tekst tot aan de titel van een afbeelding en de opbouw van het navigatiemenu: alle onderdelen van een website hebben invloed op de vindbaarheid op Google.

Hoe werkt SEO?

Search Engine optimalisation focust zich simpel gezegd op drie onderdelen: techniek, content, en autoriteit. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld om titel tags, keywords, word count, coding, structuur, opbouw, laadsnelheid, backlinks, en internal linking. Het optimaliseren van alle onderdelen is een tijdrovende klus en dient zorgvuldig te worden gedaan. MediaMere biedt de mogelijkheid om eerst een analyse te laten maken van de huidige stand van zaken, waarna uw wensen en doelstellingen worden besproken. We kijken naar wat haalbaar is en welke aanpassingen nodig zijn om dit te realiseren.

Onze webdevelopers en content creators zijn helden als het aankomt op SEO en werken nauw samen om een zo gunstig mogelijke positie op Google te realiseren. Zij weten als geen ander hoe zij een website kunnen ontwikkelen en teksten kunnen schrijven welke gemakkelijker geÔndexeerd kunnen worden door zoekmachines. Daarnaast zijn zij altijd up to date met de laatste eisen en ontwikkelingen, waardoor uw website altijd voldoet aan de gevraagde eisen van Google.

Wat doen wij voor u?

  • Vindbaarheid in Google verbeteren
  • Meer conversie via zoekmachines
  • Organisch verkeer vergroten

Maak kennis met Rani.

Ik ben Rani en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Rani en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie