Contentcreatie

Contentcreatie

Contentcreatie gaat om het ontwikkelen van interactie tussen uw bedrijf en uw doelgroep, zowel online als offline. Content bestaat uit teksten op een website, maar ook uit persberichten, social media posts en nieuwsberichten. Contentcreatie is van essentieel belang om leads te genereren naar uw website of webshop. Content functioneert als dé manier om een merk online te onderscheiden.

 

De effecten van goede content

Content heeft vrijwel altijd een positief effect op de zoekvindbaarheid van een website. Dat komt doordat Google originele, unieke en creatief geschreven content hoog waardeert. Frequent geüpdatete content in de vorm van nieuws- en blogberichten zorgt voor meer bezoekersverkeer en verbetert de online vindbaarheid van een website. Uiteindelijk kan dit leiden tot meer (online) verkopen.

Content creatie gaat hand in hand met markting. Denk hierbij aan social media posts, e-mailllijsten en online netwerken zoals blogs en forums. Het is belangrijk om een keuze te maken voor het gebruik van social media; niet iedere doelgroep bevindt zich immers even actief op elk social media platform. Onze content helden kunnen als geen ander inschatten welke kanalen het beste bij uw merk passen om het bereik van deze kanalen vervolgens (organisch) te laten groeien.
Content vereist een hoop denkwerk om het op de juiste manier door te voeren. Content kan namelijk in verschillende vormen aangeboden worden; van de schrijfstijl, de opbouw en structuur tot de afbeeldingen het heeft allemaal invloed op hoe de content op een bezoeker overkomt. Al deze punten dienen bij de doelgroep te passen en deze aan te spreken. Het afstemmen van de content aan het publiek is belangrijker dan de inhoud van de content zelf. Hierbij komt dat er een consistente en heldere boodschap in alle uitingen dient te worden meegegeven.

 

Wat doen wij voor u?

Meer rendement
Effectieve reclamecampagnes
 Remarketing gericht op uw doelgroep