Opportunities@MediaMere

Opportunities@MediaMere

MediaMere is een enthousiast en snelgroeiend bedrijf. Het team is jong, creatief en gedreven. Wij zijn altijd op zoek naar gelijkgestemde vakidioten om bij ons te komen werken op kantoor in Almere. Als pionier in de marketing biedt MediaMere toffe mogelijkheden voor contentmakers, marketeers, designers en meer.
Wij werken dagelijks aan een breed scala aan projecten, met uiteenlopende onderwerpen: van gezondheid tot en met verzekeringsmaatschappijen. Met elke dag nieuwe uitdagingen is MediaMere een plaats voor mensen die graag out of the box willen denken.

 

Passie en enthousiast gedreven team

Als je passie en enthousiasme hebt, dan word je beloond. Heb je talent en ben je bereid om te leren, dan is MediaMere voor jou de ideale plek om te werken. Prestaties worden naar behoren erkend en beloond in verschillende vormen. Hierbij kan je denken aan sleutelrollen in grote projecten tot het uitbreiden van je huidige functie.

 

Wordt een deel van het team

Wij kijken verder dan kwalificaties, diploma’s en ervaring. Wat bij ons echt van belang is, is de passie en de bereidheid om te leren en nieuwe kansen aan te durven nemen. Wij willen samen met jou groeien.
Als je op zoek bent naar een uitdagende carrière waarin je jouw ei kwijt kunt, dan is MediaMere echt iets voor jou!

 

Geïnteresseerd geraakt?

Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie in. Zorg voor een begeleidende brief en een CV. Vertel ons waarom je graag bij ons wilt werken. Wij kijken uit naar je passie!