Sponsoring

Sponsoring door MediaMere? MediaMere heeft de afgelopen jaren verschillende samenwerkingen opgestart met de sportwereld. Heeft u een sponsorverzoek dat in lijn ligt met onze filosofie?
Dien uw verzoek dan in per e-mail via sponsoring@mediamere.com. Wij komen dan zo snel mogelijk met een concrete reactie.

2019 tot 2020 | Voetbal: MediaMere is sponsor van Almere City FC

Bij MediaMere vinden wij het belangrijk om sport te stimuleren. Beweging is goed voor de mens en sport brengt mensen bij elkaar. Voor het nieuwe voetbalseizoen (2019 – 2020) hebben wij dan ook getekend voor sponsoring bij Almere City FC. Almere City FC is de lokale voetbalclub die meedoet in de landelijke Keuken Kampioen divisie. Wij zijn ontzettend trots dat wij ons steentje mogen bijdragen. Het is gaaf om te zien hoe deze ambitieuze voetbalclub zich profileert en in de voetbalclub zit veel potentie om te groeien. Wij zien dan ook veel waarde in het sponsoren van de voetbalclub. Als klant bij MediaMere bent u welkom om mee te gaan naar een wedstrijd van Almere City FC. Bekijk de website van Almere City FC

2016 tot 2019 | Atletiek: Tessa van Schagen helpen om Olympisch kampioen te worden

MediaMere is begonnen met sponsoring van Tessa van Schagen. Tessa heeft Nederland vertegenwoordigd op de Olympische Spelen van Rio in 2016. Op het EK Atletiek 2016 in Amsterdam won Tessa een gouden medaille met de Estafette. Daarmee werd ze geplaatst voor Rio 2016. Op dit moment is Tessa hard aan het trainen om Nederland vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van Tokyo 2020. Wij zijn official supplier en verzorgen de marketingcommunicatie voor Tessa. Tevens is Tessa werkzaam als SEO Queen bij MediaMere. Wij geven haar de ruimte om sport met werk te combineren door flexibele werktijden aan te bieden. Wij zien veel talent in Tessa en ondersteunen waar wij dat kunnen. Bekijk de website van Tessa van Schagen

2016 tot 2020 | Hockey: MediaMere ondersteunt tophockey Hockey Club Bloemendaal

MediaMere hecht veel waarde aan topprestaties. Sinds 2016 is MediaMere sponsor van Hockeyclub Bloemendaal. HC Bloemendaal doet al jaren mee bovenaan in de competitie. Sterspelers Teun de Nooijer en Floris-Jan Bovelander zijn de boegbeelden van de club. Bij MediaMere zijn wij dol op sport. Zowel individuele sporten als teamsporten vinden wij tof. Met het sponsoren van HC Bloemendaal dragen wij de hockeyclub een warm sporthart toe. Bekijk de website van Hockeyclub Bloemendaal

2016 tot 2020 | Autosport: Business Challenge editie 2016, 2017, 2018 en 2019

Deelnemers aan de Business Challenge zamelen geld in voor het goede doel. In 2016 was dit het VoedselLoket Almere en in 2017 Stichting Opkikker. Elk jaar wordt een nieuw goed doel gekozen door de organisatie. MediaMere heeft in totaal met een eigen team aan drie edities meegedaan. Ook de komende editie zijn wij van plan om weer deel te nemen.

MediaMere draagt de Business Challenge en de goede doelen een warm hart toe en heeft daarom de website en webhosting voor haar rekening genomen. Verder vinden wij de autosport prachtig en doet het team van MediaMere ook mee met de Business Challenge om geld in te zamelen voor het goede doel. Bekijk de website van Business Challenge

2015 tot heden | Handbal: Handbalvereniging A.S.C. Najaden

Dankzij de knappe prestaties van het handbalteam van Nederland wordt de sport handbal veel populairder. Sinds 2015 sponsoren wij handbalvereniging A.S.C. Najaden met de IT-ondersteuning. De handbalvereniging biedt zowel aan jeugd als volwassenen een gezellige en veilige omgeving, waarin handbal primair wordt gespeeld als breedtesport en secundair als prestatiesport. Wij van MediaMere krijgen daar veel energie van. Bekijk de website van handbalvereniging A.S.C. Najaden

2011 tot 2020 | Atletiek: Edwin de Vries om zijn sportieve prestaties waar te maken

Atleet Edwin de Vries loopt vooral lange afstanden. Edwin behoort tot de top van de marathon. Bij de Marathon van Amsterdam werd hij tweede en kort daarna volgde zijn eerste plaats bij de Marathon van Rotterdam. Al van jongs af aan wilde hij één van de grootste marathonlopers van Nederland worden. Dat is hem gelukt!

Edwin traint gemiddeld twee keer per dag en rent zo’n 150 kilometer per week. Daarom is het belangrijk om als werkgever flexibel te zijn met zijn werktijden, om hem te bevorderen zijn doelstellingen te behalen. Edwin doet mee aan de Marathon van Berlijn. Dat is voor hem een belangrijke wedstrijd. Misschien wel één van de allerbelangrijkste ooit. Hiermee kan hij zich namelijk plaatsen voor de Olympische Spelen van Tokyo in 2020.

Wij zien veel talent in Edwin en stimuleren hem waar wij dat kunnen. Bekijk de website van Edwin de Vries

2014 tot 2016 | Paardensport: Sponsoren van jonge talenten en deze ruiters verder helpen

MediaMere is sponsor van de paardensport. Ons bedrijfslogo is terug te vinden op het dekje van het paard en wij zorgen voor de faciliteiten voor onze ruiters. Het is voor ons een hele mooie sport om ons merk naar buiten uit te dragen, maar wij vinden de sport ook heel gaaf.

2014 tot 2015 | Zaalvoetbal: Sponsoren van sportieve teambuilding met een eigen team

MediaMere is dit zaalvoetbalseizoen begonnen met sponsoring van haar  eigen gelijknamige zaalvoetbalteam in de eerste klasse A. Het team speelt op verschillende dagen en sporthallen in Almere. Het team van MediaMere speelt in rood met witte shirts, rode broeken en sokken van het merk Nike.

2013 tot 2015 | Hockey: Sponsoren van het jaarlijkse hockey toernooi Mercian Indoor

Voor ons was 2013 het eerste jaar sponsoring van de sport hockey. Wij hebben ervoor gekozen om het jaarlijkse terugkerende evenement Mercian Indoor in de topsporthal van Almere te sponsoren. Wij hebben een meerjarig sponsorcontract ondertekend en leveren elk jaar de IT-ondersteuning. Hockey is een geweldige sport met teambuilding. Dat vinden wij in de sport belangrijk, maar ook in onze eigen organisatie. Vandaar dat onze keuze snel was gemaakt.