Sponsoring

MediaMere heeft de afgelopen jaren verschillende samenwerkingen opgestart met de sportwereld. Heeft u een sponsorverzoek dat in lijn ligt met onze filosofie? Dient uw verzoek dan in per e-mail via sponsoring@mediamere.com. Wij komen dan zo snel mogelijk met een concrete reactie.
 

Atletiek | Tessa van Schagen verder helpen om Olympisch kampioen te worden

MediaMere is sponsor van Tessa van Schagen. Tessa van Schagen gaat Nederland vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van Rio 2016. Op het EK Atletiek 2016 in Amsterdam heeft Tessa van Schagen een gouden medaille gewonnen met de Estafette. Wij zijn official supplier en verzorgen de marketingcommunicatie voor Tessa van Schagen. 
Bekijk de website van Tessa van Schagen
 

Hockey | MediaMere ondersteunt tophockey Hockey Club Bloemendaal

MediaMere hecht veel waarde aan topprestaties. Al 2 jaar lang sponsort MediaMere Hockeyclub Bloemendaal. Hockey Club Bloemendaal doet al jaren bovenaan mee in de competitie. Sterspelers Teun de Nooijer en Floris-Jan Bovelander zijn de boegbeelden van de club.
Bekijk de website van Hockeyclub Bloemendaal
 

Autosport | Business Challenge editie 2016, 2017, 2018 en 2019

Deelnemers aan de Business Challenge verzamelen geld in voor het goede doel. In 2016 was dit het VoedselLoket Almere en in 2017 Stichting Opkikker. MediaMere draagt de Business Challenge en de goede doelen een warm hart toe en heeft daarom de website voor haar rekening genomen. Verder vinden wij de autosport prachtig en doet het team van MediaMere ook mee met de Business Challenge om geld in te zamelen voor het goede doel.
Bekijk de website van Business Challenge
 

Handbal | Handbalvereniging A.S.C. Najaden

Dankzij de knappe prestaties van het handbalteam van Nederland wordt de sport handbal veel populairder. Sinds 2015 sponsoren wij handbalvereniging A.S.C. Najaden met de IT-ondersteuning. De handbalvereniging biedt zowel aan jeugd als volwassenen een gezellige en veilige omgeving, waarin handbal primair wordt gespeeld als breedtesport en secundair als prestatiesport. Wij van MediaMere krijgen daar veel energie van.
Bekijk de website van handbalvereniging A.S.C. Najaden
 

Paardensport | Sponsoren van jonge talenten en deze ruiters verder helpen

MediaMere is sponsor van de paardensport. Ons bedrijfslogo is terug te vinden op het dekje van het paard en wij zorgen voor de faciliteiten voor onze ruiters. Het is voor ons een hele mooie sport om ons merk naar buiten uit te dragen, maar wij vinden de sport ook heel gaaf. 
Wil je meer weten over het sponsoren van de paardensport? Lees het nieuwsbericht.
 

Atletiek | Edwin de Vries om zijn sportieve prestaties waar te maken

Atleet Edwin de Vries loopt vooral lange afstanden. Hij wilt graag ooit één van de grootste marathonlopers van Nederland zijn. Daarnaast is Edwin de Vries ook werkzaam bij MediaMere en wij helpen hem graag verder om zijn doelstelling te halen.
Bekijk de website van Edwin de Vries
 

Hockey | Sponsoren van het jaarlijkse hockey toernooi Mercian Indoor

Voor ons was 2013 het eerste jaar om de sport hockey te gaan sponsoren. Wij hebben ervoor gekozen om het jaarlijkse terugkerende evenement Mercian Indoor in de topsporthal van Almere te sponsoren. Wij hebben een meerjarig sponsorcontract ondertekend en leveren elk jaar de IT-ondersteuning. Hockey is een geweldige sport met teambuilding. Dat vinden wij in de sport belangrijk, maar ook in onze eigen organisatie. Vandaar dat onze keuze snel was gemaakt.
 

Zaalvoetbal | Sponsoren van sportieve teambuilding met een eigen zaalvoetbalteam

MediaMere is dit zaalvoetbalseizoen de trotse sponsor van haar eigen gelijknamige zaalvoetbalteam in de eerste klasse A. Het team speelt op verschillende dagen en sporthallen in Almere. Het team van MediaMere speelt in rood met witte shirts, rode broeken en sokken van het merk Nike.
 

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie