Nieuwe website voor topatleet en hardloper Edwin de Vries (03-03-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Edwin de Vries. Edwin woont momenteel in een atletenthuis te Casticum. Edwin heeft hier voor gekozen omdat hij zich dan in een ideale trainingsomgeving bevindt. Edwin traint bij de Stichting TeamDistanceRunners (TDR). Team Distance Runners is een stichting die opleiding en faciliteiten biedt voor talentontwikkeling van hardlopers van verschillende verenigingen.

Edwin zat in 1999’ te twijfelen tussen atletiek of voetbal. Edwin wist niet precies wat atletiek inhield en koos daarom voor atletiek, uit nieuwsgierigheid. Edwin woonde toen op 300 meter afstand van de atletiekbaan. Hij deed mee met de clubkampioenschappen en werd tweede. Edwin vond het super gaaf om weer een rondje te mogen rennen over de atletiekbaan. Hij vond de looptrainingen ook altijd het mooist en koos als het kon ook daarvoor. Dirk Pauel, toen zijn trainer gaf veel looptrainingen en dat vond Edwin mooi. Uiteindelijk wou Edwin graag naar de loopgroep van Almere 81’ die onder begeleiding was van trainer Eric Declerq. Edwin heeft hier 2 jaar bij getraind en heeft het super naar zijn zin gehad.

Toen moest Eric Declerq, Edwin wat vertellen, hij vertelde aan Edwin dat hij was gevraagd voor een team in Noord-Holland (TDR). Hij vertelde Edwin dat hij een paar atleten mocht meenemen naar TDR, waaronder Edwin. Edwin kwam in het Jeugdplan, Edwin had daar goede trainingsmaten. Edwin heeft die kans met beide handen gegrepen en al snel stond Edwin in Castricum op de baan. Edwin vond het super, om naar een volgende stap, een hoger niveau te mogen gaan. 

Edwin is na 4 jaar in het jeugdplan te hebben getraind meerdere malen op trainingsstages geweest, namelijk naar Portugal (Monte Gordo), Texel, Schoorl en Soest. Eric vertelde Edwin dat ze een vergadering hadden gehad en Edwin klaar was voor de volgende stap. Eric, Edwin zijn mentor toen gaf zijn mentorschap over aan marathonatleet Rens Dekkers. Rens Dekkers ging Edwin begeleiden met schema’s. Edwin begon met duurlopen en Rens merkte direct op dat Edwin daar enorm van vooruitging. Rens en Edwin zijn zo een tijd doorgegaan. Edwin vond het super gaaf, om te mogen worden geholpen door een marathonatleet, omdat Edwin ook graag die kant op wilt. 

De ultieme droom van Edwin de Vries is om tot één van de grootste marathonlopers in Nederland te behoren.

Bekijk de website op www.edwint.nl 

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie