Social Media training

Social Media training

Een wereld zonder social media, kunt u het zich nog voorstellen? Als merk of bedrijf is het tegenwoordig van groot belang om een sterk online imago neer te zetten, dit kan via verschillende social-mediakanalen. Toch onderschatten veel bedrijven de essentie van social media binnen de marketing van hun bedrijf. De social media training van MediaMere stoomt u en uw medewerkers klaar voor het gebruik van de sociale mediakanalen van het bedrijf.

Onze experts helpen u op weg om gezien te worden. Sociale media is een aspect welke constant in beweging is. Sociale media groeit zo snel, dat het soms lastig bij te houden is. Succesvolle campagnes op sociale media beginnen met een social media strategie. Tijdens onze training wordt er gekeken naar social research, het stellen van een doelgroep, hoe is deze doelgroep te bereiken en het verwerken van sociale media in de organisatie. We beargumenteren de voor- en nadelen van bepaalde social media platformen en bespreken de knelpunten van sociale media en hoe deze te ontwijken zijn.

 

Waarom social media?

Social media is voor online bezoekers een vertrouwde manier om met uw bedrijf te verbinden, op zowel commercieel als informeel gebied. Door gebruik te maken van sociale platformen als Twitter, Facebook en Instagram, blijven klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en updates binnen de organisatie en voelen zij zich meer betrokken bij het bedrijf. De magie zit in het delen van relevante informatie welke aansluit bij de behoeftes van de doelgroep. Dit kan worden gedaan door discussies te openen, vragen te stellen, (nieuws)berichten van externe bronnen te delen, of foto’s van bedrijfsevenementen te delen. Op deze wijze onderstaat er interactie tussen uw bedrijf en de klant, waardoor de groep betrokken klanten alsmaar groter wordt. Deze groep is eerder geneigd om berichten te delen of op andere wijze interactie te zoeken met uw geplaatste content, waarna het bereik van de berichten groter wordt.

 

Voor wie is deze training geschikt?

Sales manager
Ondernemer
✓ Commercieel directeuren
PR en marketing medewerkers

 

Duur van deze training

✓ 2 tot 2.5 uur

 

Wat ontvang je na afloop?

✓ Een certificaat