Contentplanning training

Contentplanning training

Een wereld zonder social media, kunt u het zich nog voorstellen? Het is tegenwoordig van groot belang om online een sterk imago neer te zetten. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door de inzet van verschillende social media kanalen. Veel bedrijven onderschatten de waarde van social media binnen de marketingstrategie van hun bedrijf. Ze vinden het te veel werk of ze weten niet goed waar ze moeten beginnen.

 

Dit is waar de contentplanning u bij gaat helpen. Een contentplanning is een tool die u helpt bij het plannen van al uw (online) content. Het geeft u een inzicht in de content die u wilt gaan plaatsen en wanneer. Zo kunt u bijvoorbeeld rekening houden met feestdagen of speciale acties. Een contentplanning zorgt voor structuur en overzicht en geeft u een houvast.

 

Succesvolle campagnes op social media beginnen met een strakke contentplanning. Onze experts helpen u op weg met uw contentplanning. Tijdens onze training wordt er gekeken naar waarom een contentplanning handig is, gaan we in op de know-, like- en trustfactor en behandelen we contentthema’s. Aan het einde van de training heeft u alle kennis op zak om een eigen contentplanning te maken en heeft u daar zelfs al een begin mee gemaakt.

 

Wilt u social media beter gaan inzetten, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Wij helpen u op weg met deze Contentplanning training. Neem contact met ons op en dan helpen wij u verder!

 

Voor wie is deze Contentplanning training geschikt?

Sales manager
Ondernemer
✓ Commercieel directeuren
PR en marketing medewerkers

 

Duur van deze training

✓ 2 tot 2.5 uur

 

Wat ontvang je na afloop?

✓ Een certificaat