Klimaatneutraal

Duurzaamheid – Klimaatneutraal ondernemen

Oog voor duurzaamheid en energiebesparing
Het beheren van een netwerk brengt behoorlijk wat werk met zich mee. Onze apparatuur is dag en nacht beschikbaar om uw website, e-mail en overige diensten beschikbaar te houden. Dat kost heel veel elektriciteit.

 

Wij vinden het heel erg belangrijk dat ook de generaties na ons kunnen genieten van schone lucht en bosrijke omgevingen. Wij willen ervoor zorgen dat de CO2-uitstoot van ons serverpark op gepaste wijze wordt gecompenseerd. U krijgt daarom bij aanschaf van een hostingpakket, domeinnaam, spamfilter of een andere dienst van ons de zekerheid van een klimaatneutrale omgeving. Wij zijn een groene ondernemer met een hart voor de wereld.

MediaMere wil er graag zoveel mogelijk aan doen om klimaatneutraal te ondernemen. Hiervoor hebben wij bepaalde onderwerpen aangepakt. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van groene stroom. Wij streven naar een papierloos kantoor, maar als wij dan toch papier gebruiken, is het gerecycled papier met een FSC keurmerk. Ook ons toiletpapier en onze schoonmaakspullen hebben een ECO-label. Wist jij trouwens dat wij 24 zonnepanelen op ons dak hebben liggen?

 

Elke dag lunchen wij met met z’n allen, erg gezellig en natuurlijk goed voor de teamspirit. Tijdens de lunch zitten wij beneden en schakelen wij boven de computers en lichten uit. Wij eten zoveel mogelijk lokale, fairtrade en bio-producten. Ook schakelen wij de lichten uit als er voldoende zonlicht is. Elk beetje helpt natuurlijk. Goede doelen steunen wij ook graag, dit doen wij met het verzamelen van inktcartridges en lege batterijen.

 

Wij doen er nog veel meer aan, maar dat lees je hieronder.
Wij bankieren met Rabobank, zij zijn een verantwoorde en eerlijke bank.
CO2-compensatie
Vanaf 13 december 2021 is het mogelijk voor ons, maar ook voor onze klanten, om de elektrische auto op te laden via onze oplaadpunten.
 We scheiden al ons afval.
We maken gebruik van ledverlichting. Deze werkt overal op timers & detectoren.
 Ons bedrijfspand is voorzien van een waterbesparende douche, kranen en toiletten.
 Het parkeerterrein is voorzien van een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Wij zijn actief bezig met het (verder) groeien van het algemeen bewustzijn voor duurzame keuzes.

Groene stroom

Gerecycled papier

Papier FSC keurmerk

Eerlijke bank

CO2-compensatie

Papierloos kantoor

Verlichting uit

24 zonnepanelen

Laadpaal

Onderneemt u ook duurzaam?

Wij komen graag met u in contact om ideeën uit te wisselen om samen klimaatneutraal te ondernemen.