YouTube training

YouTube training

YouTube is een website van Google waar gebruikers kosteloos video’s kunnen bekijken en publiceren. In Nederland kent YouTube ruim 9,1 miljoen gebruikers, waarvan 2,8 miljoen gebruikers het platform dagelijks bezoeken. Het grootste deel van de gebruikers bestaat uit 15- tot 19-jarigen.

 

De basis van YouTube is het bekijken en het delen van video’s. YouTube is daarmee een bijzondere manier om een boodschap over te brengen. Het platform wordt steeds meer gebruikt, ook zeker door bedrijven. De jongere doelgroep zit veel op YouTube en dit is daarom ook het ideale platform om de jongere doelgroep te bereiken. Met een beetje humor en een leuke manier van filmen kan je zeker wat kijkers trekken. Dit is natuurlijk heel goed is om de naamsbekendheid van dit bedrijf te vergroten.

 

Tijdens onze YouTube training leren wij jou hoe je YouTube kunt inzetten voor jouw bedrijf. We beginnen met de basisbeginselen: we geven een inzicht in YouTube, we lichten de verschillende onderdelen van YouTube uit en we vertellen hoe je een video kunt uploaden. Vervolgens gaan we wat dieper op het platform in en leggen we bijvoorbeeld uit hoe je een zoekwoordenonderzoek op YouTube kunt uitvoeren en hoe je kunt adverteren op YouTube. Ben jij van plan om binnenkort een YouTube-kanaal voor jouw bedrijf in te richten? Dan raden wij het zeker aan om deze training te volgen. Zo weet je zeker dat je goed van start gaat.

 

Wat leer je tijdens onze YouTube training?

Hoe je een goede video maakt
Wat voor soort video’s geschikt zijn
Wat de voor- en nadelen zijn van marketing via YouTube
Hoe je je YouTube video’s vindbaar maakt
Hoe je kunt zorgen voor meer abonee’s op je kanaal
Hoe je eventueel geld kunt verdienen met het gebruiken van YouTube
Do’s en Dont’s

 

Voor wie is deze training geschikt?

Iedereen die geïnteresseerd is in het gebruiken van YouTube als marketing middel.

 

Duur van deze training

2 tot 2.5 uur

 

Wat ontvang je na afloop?

Een certificaat