Website Ontwikkeling

Website ontwikkeling

Internet is de laatste jaren explosief gegroeid. Waar internet in zijn kinderjaren alleen nog werd gebruikt voor de opslag en het opzoeken van informatie kan tegenwoordig geen bedrijf meer zonder een juist functionerende website. Voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers is een website de manier om gevonden te worden. Zo kan iedereen zich zo profileren zoals hij of zij wenst. Onze creatieve ontwikkelaars bouwen iedere dag aan de meest verbluffende websites. Van een strak, zakelijk uiterlijk voor een orthodontist tot een vrolijke, interactieve website vol geluiden voor een kinderdagverblijf – de mogelijkheden zijn eindeloos en onze webontwikkelaars denken graag met u mee!

Uw perspectief wordt ons perspectief!

Het ontwikkelen van een website begint met het bespreken van de missie en visie van een bedrijf en de boodschap die overgebracht moet worden bij bezoekers. Onze designers en ontwikkelaars kunnen uw merk namelijk beter begrijpen wanneer u deze heeft onderbouwd. Naar aanleiding van dit gesprek beginnen onze designers met brainstormen over de ‘look’ en ‘feel’ van de website. Het kleurenschema en de typografie worden besproken en vergeleken en er wordt een eerste schets getekend, waarna er een eerste opzet wordt gecreëerd. Zo heeft u een beter idee van wat u kunt verwachten en hoe de uiteindelijke website eruit gaat zien en kunt u feedback geven waarna direct een nieuwe versie of een alternatief wordt toegestuurd. Dit scheelt tijd tijdens de daadwerkelijke ontwikkeling van de website.

 

Het bouwen van een website

Het ontwikkelingen van websites is een van onze dagelijkse bezigheden en er is vrij weinig dat onze ontwikkelaars liever doen. Het opleveren van toffe projecten geeft ons enorm veel energie en de inspiratie die wij opdoen tijdens het ontwikkelen van websites voor verschillende branches zorgt ervoor dat wij in staat zijn om ons in te leven in ieder merk.
Het bouwen van een website doen wij vaak in overleg met onze designers – zij hebben immers de juiste visie en dankzij hun input worden websites werkelijk uniek. De creatieve blik in combinatie met de technologische kennis van onze ontwikkelaars vormen een gouden combinatie. Het technologisch inzicht van onze bouwers focust zich namelijk op het gebruikersgemak, doordat zij de website bekijken vanuit het perspectief van de bezoeker. Zo houden zij een logische volgorde aan en werken zij gestructureerd aan een website, waardoor een klant gemakkelijk de informatie kan vinden die voor hem of haar relevant is.

 

Het invullen van een website kan door content die door u wordt aangeleverd of door een van onze eigen tekstschrijvers en designers. Door de content SEO gedreven te schrijven, neemt dit veel tijd weg tijdens het optimaliseren van de website.

 

De afronding

Het afronden van een website is wellicht een van de meest tijdconsumerende fases van het ontwikkelen van een website. Tijdens de afrondingsfase wordt de website namelijk geheel met content gevuld, SEO geoptimaliseerd en responsive gemaakt. Dit betekent dat de website door Google geïndexeerd wordt en dat deze schaalt aan de hand van de resolutie van het scherm waarop de website geopend wordt. Zo is de website ook te bezoeken op een tablet of smartphone, maar is deze ook geschikt voor beeldschermen met kleinere resoluties of computers die een ander besturingssysteem gebruiken dan Windows.

 

Meer informatie over internet

Webdesign – Webexpertises – Mobiel webdesign – Content Management System (CMS) – Website onderhoud

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Internet is de laatste jaren explosief gegroeid. Waar internet in zijn kinderjaren alleen nog werd gebruikt voor de opslag en het opzoeken van informatie, kan tegenwoordig geen bedrijf meer zonder een juist functionerende website. Voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers is een website de manier om gevonden te worden. Zo kan iedereen zich zo profileren zoals hij of zij wenst. Onze creatieve ontwikkelaars bouwen iedere dag aan de meest verbluffende websites. Van een strak, zakelijk uiterlijk voor een orthodontist tot een vrolijke, interactieve website vol geluiden voor een kinderdagverblijf – de mogelijkheden zijn eindeloos, en onze webontwikkelaars denken graag met u mee!

Uw perspectief wordt ons perspectief!

Het ontwikkelen van een website begint met het bespreken van de missie en visie van een bedrijf en de boodschap welke overgebracht moet worden bij bezoekers. Onze designers en ontwikkelaars kunnen uw merk namelijk beter begrijpen wanneer u deze heeft onderbouwd. Naar aanleiding van dit gesprek beginnen onze designers met brainstormen over de ‘look’ en ‘feel’ van de website. Het kleurenschema en de typografie worden besproken en vergeleken en er wordt een eerste schets getekend, waarna er een eerste opzet wordt gecreëerd. Zo heeft u een beter idee van wat u kunt verwachten en hoe de uiteindelijke website eruit gaat zien en kunt u feedback geven waarna direct een nieuwe versie of een alternatief wordt toegestuurd. Dit scheelt tijd tijdens de daadwerkelijke ontwikkeling van de website.

 

Het bouwen van een website

Het ontwikkelingen van websites is een van onze dagelijkse bezigheden, en er is vrij weinig dat onze ontwikkelaars liever doen. Het opleveren van toffe projecten geeft ons enorm veel energie, en de inspiratie welke wij opdoen tijdens het ontwikkelen van websites voor verschillende branches zorgt ervoor dat wij in staat zijn om ons in te leven in ieder merk.
Het bouwen van een website doen wij vaak in overleg met onze designers – zij hebben immers de juiste visie en dankzij hun input worden websites werkelijk uniek. De creatieve blik in combinatie met de technologische kennis van onze ontwikkelaars vormen een gouden combinatie. Het technologisch inzicht van onze bouwers focust zich namelijk op het gebruikersgemak doordat zij de website bekijken vanuit het perspectief van de bezoeker. Zo houden zij een logische volgorde aan en werken zij gestructureerd aan een website, waardoor een klant gemakkelijk de informatie kan vinden die voor hem of haar relevant is.

 

Het invullen van een website kan door content welke door u wordt aangeleverd, of door een van onze eigen tekstschrijvers en designers. Door de content SEO gedreven te schrijven neemt dit veel tijd weg tijdens het optimaliseren van de website.

 

De afronding

Het afronden van een website is wellicht een van de meest tijdconsumerende fases van het ontwikkelen van een website. Tijdens de afrondingsfase wordt de website namelijk geheel met content gevuld, SEO geoptimaliseerd, en responsive gemaakt. Dit betekend dat de website door Google geïndexeerd wordt en dat deze schaalt aan de hand van de resolutie van het scherm waarop de website geopend wordt. Zo is de website ook te bezoeken op een tablet of smartphone, maar is deze ook geschikt voor beeldschermen met kleinere resoluties of computers welke een ander besturingssysteem gebruiken dan Windows.

 

Meer informatie over internet

Webdesign – Webexpertises – Mobiel webdesign – Content Management System (CMS) – Website onderhoud

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.