Domeinnaamregistratie

Domeinnaamregistratie

Minstens zo belangrijk als het bouwen van een website is de domeinnaamregistratie. Een domeinnaam is het webadres van een website. Je typt een domeinnaam is via de browser en komt zo op de juiste plek uit. Een logische, simpele URL is namelijk makkelijker te onthouden. Zo wordt een website gemakkelijker (terug)gevonden en genereert deze op den duur meer verkeer naar uw website.
Een domeinnaam is in veel gevallen het begin van een hoge positionering op het internet. Wanneer u een merknaam heeft die u graag wilt laten registreren, denkt MediaMere met u mee in de opties, mogelijkheden en alternatieven. Zo registreren we vaak zowel een .nl domeinnaam, alsook een .com domeinnaam met dezelfde naam. Door deze en andere vergelijkbare domeinnamen te registreren en door te linken, ontstaat er meer kans op bezoekers, omdat de website hoger geïndexeerd wordt.

 

Extensies

Domeinnamen worden tegenwoordig ruimer ingezet dan ooit en de beschikbare extensies voor domeinnamen groeien alsmaar. De extensies kunnen opgedeeld worden in landelijke en generieke extensies. Domeinnamen met extensies als .com, .net of .org vallen onder generieke extensies, maar ook nieuwere extensies als .domein, .shop en .company zijn in opkomst en vallen in deze categorie. Onder landelijke domeinnamen verstaan we de extensies als .nl, .de, .eu en zelfs .amsterdam.
Domeinnaamregistratie bij MediaMere is voordelig en simpel en biedt veel flexibiliteit en keuze.

 

Meer informatie over onze producten

Domeinnaam – Webhosting – Websitestatistieken