Website onderhoud

Website onderhoud

Een website online houden gaat niet zomaar; er komt veel onderhoud bij kijken en er zijn regelmatig updates om de veiligheid van een website te waarborgen. Door een website up to date te houden blijven bezoekers terugkomen en door content regelmatig te updaten, trekt deze nieuwe bezoekers en blijft een website een hoge positie behouden in zoekresultaten. Deze werkzaamheden kunnen veel tijd innemen, zeker wanneer u niet helemaal bekend bent met de werkomgeving van uw website. De experts van MediaMere kunnen dit geheel uit handen nemen. Geef aan ons door wat u veranderd wenst te hebben en wij zorgen voor de rest!

 

Wat is website onderhoud?

Het onderhouden van een website is vaak een zeer technisch verhaal en gaat vaak verder dan basis HTML kennis. Zo dient er rekening gehouden te worden met onderhoud aan web- en DNS servers, browser en server caching en databases.

 

De beveiliging van uw website

Om de veiligheid en bereikbaarheid van een website en de gegevens hiervan te beschermen, dient een website regelmatig geüpdatet te worden. Dit is echter niet altijd zonder risico’s. De layout van uw website kan namelijk veranderen na een update. Dit heeft te maken met de toegepaste CSS en de compatibiliteit met de gebruikte plugins. Informeer daarom voorafgaand aan een update bij onze helpdesk. Dankzij het gemakkelijk ingerichte CMS waar wij gebruik van maken, is het eenvoudig om zelf wijzigingen en updates door te voeren, van teksten tot nieuwe producten en filmpjes.
Wij kunnen deze updates echter ook voor u uitvoeren. Zo bent u verzekerd van een correct doorgevoerde update zonder complicaties. Onze medewerkers monitoren dan de voortgang en controleren en testen de website uitvoerig. Ook houden zij rekening met beveiliging tegen hackers en de optimalisatie van servers. Tevens is het mogelijk om wijzigingen en aanpassingen door te laten voeren door een van onze medewerkers.

 

Meer informatie over internet

Webdesign – Webexpertises – Mobiel webdesign – Content Management System (CMS) – Website onderhoud