Webstrategie ontwikkelen

Webstrategie ontwikkelen

Er komt meer kijken bij het ontwikkelen van een website dan in eerste instantie wordt gedacht. Het bedenken van een webstrategie is een van de eerste stappen voor het bouwen van een professionele website. We kijken bijvoorbeeld naar het inzetten van internet marketing tools en het effect dat deze hebben op onder andere de populariteit en zoekvindbaarheid van een website. Denk daarbij aan online adverteren, het inzetten van sociale media, sociale netwerken, digitale tijdschriften of nieuwsbrieven. Niet iedere tool is voor iedereen geschikt en verkeerd gebruik van deze tools kan veel tijd en geld kosten zonder resultaat. Laat daarom een expert van MediaMere met u meekijken!

SEO en marketing

MediaMere houdt zich daarnaast bezig met zoekmachine en vindbaarheid en het adverteren hierin. Hebben Google advertenties helemaal bovenaan wel degelijk de meeste hits? Op welke termen wordt het meest gezocht binnen uw branche? En hoe komt uw website op de eerste pagina terecht? De antwoorden op deze vragen hebben allemaal te maken met de vindbaarheid, of SEO, van een website. Door vanaf de ontwerpfase al rekening te houden met de SEO die als afronding van de bouw van een website wordt toegepast, wordt deze gemakkelijker gevonden in Google. Wist u dat uw website al kan klimmen in Google zelfs voordat deze helemaal met content gevuld is? Door een website zoekmachinevriendelijk op te stellen zal deze eerder bovenaan verschijnen. En als er dan nog linkpopulariteit wordt opgebouwd is de eerste plek al in zicht!
We houden ons verder bezig met het vergelijken van traditionele marketing en internetmarketing, het opzetten van online marketingplannen, het onderzoeken van concurrentie binnen uw markt of branche en de inzet van sociale media. Adverteren, gevonden worden, en het gebruik van sociale media in zijn geheel is een geheel andere manier van marketing en vereist andere kennis van marketing dan het inzetten van een website als marketingtool.

 

Meer informatie over marketing

Internet marketing – Marketing strategie