Audio producties

Audio producties

In onze studio in Almere is het mogelijk om eigen audio producties op te nemen. Een compleet geluidsdichte studio in combinatie met de nieuwste apparatuur en de beste hard- en software zorgt voor een kraakheldere opname die vervolgens eenvoudig te implementeren is op verschillende platformen. Ook kunnen de audio producties van MediaMere gebruikt worden in video’s en reclames.

 

Audio is erg belangrijk wat betreft informatieoverdracht. Zonder het gebruik van audio komt bewegend beeld aanzienlijk minder goed over. Onze audio producties bestaan grotendeels uit voice-overs, radiospotjes en jingles. Een correcte radiocommercial komt meteen binnen en heeft meteen de aandacht van de luisteraar in zijn greep. Door een commercial te beginnen met een confronterende vraag worden luisteraars uit hun focus gehaald en gaat de aandacht direct naar het spotje. Een vraag die persoonlijk binnenkomt zorgt ervoor dat men erover gaat nadenken, waarna een merk of bedrijfsnaam sneller blijft hangen. Een krachtige boodschap doet vaak meer dan beeld. Ook jingles zijn een erg populaire manier om bekendheid te kweken. De jingle zal blijven hangen, waarna de merknaam niet lang op zich laat wachten.

 

Hoe vaker de merknaam vernoemd wordt, hoe beter deze blijft hangen. Echter is het de kunst om de reclame niet te herhalend of te druk te maken. Dit kan zorgen voor een negatieve associatie met de naam. De naam dient op de juiste plaats en op het juiste moment genoemd te worden.

 

Daarnaast is de studio van MediaMere uitermate geschikt voor het opnemen van voiceovers, sounddesign en muziek.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In onze studio in Almere is het mogelijk om eigen audio producties op te nemen. Een compleet geluidsdichte studio in combinatie met de nieuwste apparatuur en de beste hard- en software zorgt voor een kraakheldere opname welke vervolgens eenvoudig te implementeren is op verschillende platformen. Ook kunnen de audio producties van MediaMere gebruikt worden in video’s en reclames.

 

Audio is erg belangrijk wat betreft informatieoverdracht. Zonder het gebruik van audio komt bewegend beeld aanzienlijk minder goed over. Onze audio producties bestaan grotendeels uit voice-overs, radiospotjes, en jingles. Een correcte radiocommercial komt meteen binnen en heeft meteen de aandacht van de luisteraar in zijn greep. Door een commercial te beginnen met een confronterende vraag worden luisteraars uit hun focus gehaald en gaat de aandacht direct naar het spotje. Een vraag die persoonlijk binnenkomt zorgt ervoor dat men erover na gaat denken, waarna een merk of bedrijfsnaam sneller blijft hangen. Een krachtige boodschap doet vaak meer dan beeld.  Ook jingles zijn een erg populaire manier om bekendheid te kweken. De jingle zal blijven hangen waarna de merknaam niet lang op zich laat wachten.

 

Des te vaker de merknaam vernoemd wordt, des te beter deze blijft hangen. Echter is het de kunst om de reclame niet te herhalend of te druk te maken; dit kan zorgen voor een negatieve associatie met de naam. De naam dient op de juiste plaats en op het juiste moment te gebeuren.

 

Daarnaast is de studio van MediaMere uitermate geschikt voor het opnemen van voiceovers, sounddesign, en muziek.

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.