Google Ads

Google Ads training

Ben jij klaar om jouw digitale marketing vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wil jij leren hoe jij jouw online aanwezigheid kunt vergroten en meer potentiële klanten kunt bereiken? Dan is de Google Ads-training van MediaMere precies wat jij nodig hebt!

 

In de dynamische wereld van online adverteren is Google Ads een essentieel instrument geworden voor bedrijven om hun doelgroep effectief te bereiken. Met Google Ads kun je gerichte advertenties maken die worden weergegeven aan mensen die actief zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt. Het stelt jou in staat om je boodschap op het juiste moment aan de juiste mensen te tonen.

 

Bij MediaMere begrijpen wij het belang van een effectieve online marketingstrategie. Daarom hebben wij een uitgebreide Google Ads-training ontwikkeld die jou alle tools en kennis biedt om succesvolle campagnes op te zetten en te beheren. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren marketeer die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze training is geschikt voor iedereen.

 

Tijdens de training zullen onze deskundige trainers jou begeleiden bij elke stap van het Google Ads-proces. Van het opzetten van je account en het kiezen van de juiste zoekwoorden tot het optimaliseren van je advertenties en het meten van je resultaten – je leert alles wat je moet weten om succes te behalen met Google Ads. We zullen je laten zien hoe je advertenties kunt laten opvallen tussen de concurrentie, hoe je jouw budget effectief kunt beheren en hoe je de prestaties van je campagnes kunt optimaliseren.

 

Wat komt er aan bod in de training?

Inleiding tot Google Ads: Een overzicht van het Google Ads-platform, de voordelen en de verschillende advertentie-indelingen.
Campagne- en accountinstellingen: Het opzetten van een Google Ads-account, het structureren van campagnes en het optimaliseren van de accountinstellingen.
Zoekwoordonderzoek: Het belang van zoekwoorden en hoe je effectief zoekwoorden kunt onderzoeken en selecteren om je advertenties relevant te maken voor potentiële klanten.
 Advertentie-indelingen: Een diepgaande blik op de verschillende advertentie-indelingen, zoals tekstadvertenties, beeldadvertenties, responsieve advertenties en videoadvertenties. Hoe je ze maakt, optimaliseert en test.
Advertentieplaatsingen: Het begrijpen van de verschillende plaatsingsmogelijkheden voor Google Ads, zoals het zoeknetwerk, het Display-netwerk, YouTube en partnerwebsites.
Biedstrategieën: Het kiezen en implementeren van de juiste biedstrategieën, zoals handmatig bieden, geautomatiseerd bieden, doel-CPA (kosten per acquisitie) en doel-ROAS (rendement op advertentie-uitgaven).
Advertentie-optimalisatie: Het monitoren, analyseren en optimaliseren van advertentieprestaties, inclusief het gebruik van advertentie-extensies, advertentietekst, bestemmingspagina’s en targetingopties.
Conversietracking en doelgroepsegmentatie: Het instellen van conversietracking om de effectiviteit van advertenties te meten en het gebruik van doelgroepsegmentatie om advertenties te richten op specifieke doelgroepen.
Rapportage en analyses: Het genereren en interpreteren van rapporten om inzicht te krijgen in de prestaties van advertentiecampagnes, inclusief het meten van belangrijke statistieken zoals klikken, vertoningen, conversies en rendement op investering.
A/B-testen en optimalisatie: Het uitvoeren van A/B-testen om verschillende advertentievarianten te vergelijken en te optimaliseren op basis van prestaties en statistische significantie.

 

Voor wie is deze Google AdWords training geschikt?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het inzetten van Google Ads

 

Duur van deze training

 

Wat ontvang je na afloop?

Een certificaat