Greenscreenfotografie

Greenscreenfotografie

Het kan enorm lastig zijn om een originele manier van marketing te regelen voor een beurs, evenement of feest. Het moet iets zijn wat iedereen aanspreekt, maar wat niet opdringerig of commercieel overkomt. Iets waar bezoekers blij van worden en waarbij zij ook nog eens een aandenken mee naar huis krijgen. Geloof het of niet: het kan! En velen gingen je al voor!

Het idee achter Greenscreen Events is eigenlijk vrij simpel: bezoekers nemen plaats voor een groen scherm en maken eventueel gebruik van props voor een nóg spontanere foto. Veel bezoekers gaan helemaal op in de fantasie, wat resulteert in verbazingwekkende en hilarische resultaten. Na het nemen en controleren van de foto wordt deze binnen enkele seconden aangepast met een achtergrond naar wens van de bezoeker. De foto wordt binnen enkele seconden in hoge kwaliteit geprint of online gezet. Zo hebben bezoekers een leuk aandenken die niet snel weggegooid wordt. En uw logo of boodschap staat erop!

 

Gebruik Greenscreenfotografie als eye-catcher op ieder feest of evenement. Het geeft bezoekers van jouw stand een onvergetelijke ervaring en een gesprek met de bezoeker is een makkelijke volgende stap. Maar ook op feesten en bijeenkomsten biedt fotomarketing een breed scala aan mogelijkheden! Laat vrienden, familie en collega’s op de foto gaan met hun favoriete idool of laat ze genieten van een welverdiende vakantie in Hawaï! Vliegen met meeuwen of samen genieten van vuurwerk in Sydney. Alles kan en alles mag!

 

Maar… wie doet dat dan?
Geenscreen Events is ontstaan uit een sterke en creatieve samenwerking tussen Niels Gietelink (Studio-Otium) en Martijn de Vries (MediaMere). Zij vormen samen de perfecte combinatie op het gebied van internet, entertainment en fotografie voor verscheidene evenementen.

 

Het team van Greenscreen Events zit bomvol enthousiastelingen met creatieve ideeën om voor ieder evenement een unieke manier van fotomarketing te bedenken. Zo is werkelijk ieder evenement voorzien van een écht unieke belevenis die bezoekers nog lang zullen onthouden!

 

Kijk voor meer informatie, voorbeelden en inspiratie op onze website of neem contact met ons op, ook voor de kleinste vragen!

 

Bekijk hier de website van Greenscreen Events

Voorbeelden van de greenscreenfotografie

Maak kennis met GreenScreen Events

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het kan enorm lastig zijn om een originele manier van marketing te regelen voor een beurs, evenement, of feest. Iets wat iedereen aanspreekt, maar niet opdringerig of commercieel overkomt. Iets waar bezoekers blij van worden en waarbij zij ook nog eens een aandenken mee naar huis krijgen. Geloof het of niet; het kan! En velen gingen je al voor!

Het idee achter Greenscreen Events is eigenlijk vrij simpel; bezoekers nemen plaats voor een groen scherm en maken eventueel gebruik van props voor een nóg spontanere foto. Veel bezoekers gaan helemaal op in de fantasie, wat resulteert in verbazingwekkende en hilarische resultaten. Na het nemen en controleren van de foto wordt deze binnen enkele seconden aangepast met een achtergrond naar wens van de bezoeker. De foto wordt binnen enkele seconden in hoge kwaliteit geprint of online gezet. Zo hebben bezoekers een leuk aandenken welke niet snel weggegooid wordt. En uw logo of boodschap staat erop!

 

Gebruik Greenscreenfotografie als eye-catcher op ieder feest of evenement. Het geeft bezoekers van jouw stand een onvergetelijke ervaring en een gesprek met de bezoeker is een makkelijke volgende stap. Maar ook op feesten en bijeenkomsten biedt fotomarketing een breed scala aan mogelijkheden! Laat vrienden, familie, en collega’s op de foto gaan met hun favoriete idool, of laat ze genieten van een welverdiende vakantie in Hawaï! Vliegen met meeuwen, of samen genieten van vuurwerk in Sydney. Alles kan en alles mag!

 

Maar… wie doet dat dan?
Geenscreen Events is ontstaan uit een sterke en creatieve samenwerking tussen Niels Gietelink (Studio-Otium) en Martijn de Vries (MediaMere). Zij vormen samen de perfectie combinatie op het gebied van internet, entertainment, en fotografie voor verscheidene evenementen.

 

Het team van Greenscreen Events zit bomvol enthousiastelingen met creatieve ideeën om voor ieder evenement een unieke manier van fotomarketing te bedenken. Zo is werkelijk ieder evenement voorzien van een écht unieke belevenis welke bezoekers nog lang zullen onthouden!

 

Kijk voor meer informatie, voorbeelden, en inspiratie op onze website, of neem contact met ons op, ook voor de kleinste vragen!

 

Bekijk hier de website van Greenscreen Events

Voorbeelden van de greenscreenfotografie

Maak kennis met GreenScreen Events

 

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Neem contact op
 

Daag Martijn en het team uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.