Fotografie

Fotografie

90% van de informatie die wij tot ons nemen is visueel.

Lianne van den Brakel (2018) - Senior Marketeer en IT specialist

Op zoek naar een professionele fotograaf die echt luistert naar uw wensen? MediaMere beschikt over diverse fotografen, ieder met een eigen specialisme. Onze fotografen zijn expert op het gebied van modellen, natuur, sport, portretten, en nog veel meer. Doordat zij zich elk in een ander gebied specialiseren kunnen we u verzekeren van foto’s van de hoogste kwaliteit.

Fotograferen gebeurd op verschillende locaties. Zo zijn wij in staat om bij u op locatie te filmen, of desgewenst op een locatie elders. We bouwen onze studio op en kunnen deze ook gemakkelijk weer afbouwen. Zo bent u verzekerd van haarscherpe foto’s met juiste lichtinval en hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteitsverschil tussen foto’s welke buiten en binnen zijn genomen.

Daarnaast beschikken wij over onze eigen fotostudio in Almere. In deze studio is het mogelijk om gehele fotoshoots te houden, maar ook om professionele portretfoto’s te laten schieten. Deze studio is ruim, donker, en beschikt over alle apparatuur die nodig is om een professionele foto te schieten en is uitermate geschikt om mensen of voorwerpen te fotograferen en/of filmen. Tevens beschikt onze studio over een greenscreen, waardoor het mogelijk is om zelf de achtergrond te bepalen. Onze apparatuur bestaat uit onder andere lichten, paraplu’s, microfoons, camera’s, en wanden.

Om de foto’s een nog professionelere uitstraling te geven, bewerken onze fotografen hun foto’s. Zo creëren zij een selectie van alleen de scherpste en mooiste foto’s en kunnen zij nog eventuele nabewerkingen doen met betrekking tot scherpe, kleur, contrast, en licht.

Het is ook mogelijk om onze studio te huren wanneer u zelf een commercial op wilt nemen, productfoto’s wilt maken, of audio op wilt nemen. De studio is gelegen aan ons kantoorgebouw waar wij zijn gevestigd en beschikt over voldoende stroompunten, werkplekken, catering, en alle professionele apparatuur die u nodig heeft. Daarnaast beschikt de studio over zowel bekabeld als draadloos internet.
 

Bewerking

Maak kennis met Edwin.

Ik ben Edwin en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Edwin en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie