Greenscreenfotografie

Greenscreen Events - Greenscreenfotografie

Een leuke en originele manier van marketing geschikt voor elk soort feest.

Martijn de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

Het kan enorm lastig zijn om een originele manier van marketing te regelen voor een beurs, evenement, of feest. Iets wat iedereen aanspreekt, maar niet opdringerig of commercieel overkomt. Iets waar bezoekers blij van worden en waarbij zij ook nog eens een aandenken mee naar huis krijgen. Geloof het of niet; het kan! En velen gingen je al voor!

Het idee achter Greenscreen Events is eigenlijk vrij simpel; bezoekers nemen plaats voor een groen scherm en maken eventueel gebruik van props voor een nůg spontanere foto. Veel bezoekers gaan helemaal op in de fantasie, wat resulteert in verbazingwekkende en hilarische resultaten. Na het nemen en controleren van de foto wordt deze binnen enkele seconden aangepast met een achtergrond naar wens van de bezoeker. De foto wordt binnen enkele seconden in hoge kwaliteit geprint of online gezet. Zo hebben bezoekers een leuk aandenken welke niet snel weggegooid wordt. En uw logo of boodschap staat erop!

Gebruik Greenscreenfotografie als eye-catcher op ieder feest of evenement. Het geeft bezoekers van jouw stand een onvergetelijke ervaring en een gesprek met de bezoeker is een makkelijke volgende stap. Maar ook op feesten en bijeenkomsten biedt fotomarketing een breed scala aan mogelijkheden! Laat vrienden, familie, en collega's op de foto gaan met hun favoriete idool, of laat ze genieten van een welverdiende vakantie in HawaÔ! Vliegen met meeuwen, of samen genieten van vuurwerk in Sydney. Alles kan en alles mag!

Maar... wie doet dat dan?
Geenscreen Events is ontstaan uit een sterke en creatieve samenwerking tussen Niels Gietelink (Studio-Otium) en Martijn de Vries (MediaMere). Zij vormen samen de perfectie combinatie op het gebied van internet, entertainment, en fotografie voor verscheidene evenementen.

Het team van Greenscreen Events zit bomvol enthousiastelingen met creatieve ideeŽn om voor ieder evenement een unieke manier van fotomarketing te bedenken. Zo is werkelijk ieder evenement voorzien van een ťcht unieke belevenis welke bezoekers nog lang zullen onthouden!

Kijk voor meer informatie, voorbeelden, en inspiratie op onze website, of neem contact met ons op, ook voor de kleinste vragen!

Bekijk hier de website van Greenscreen Events

Voorbeelden van de greenscreenfotografie

Maak kennis met Greenscreen Events

Gerelateerde projectcases

The Aviation Factory

de nieuwe bibliotheek

Schut FinanciŽle Planning

Verkoop Vuurwerk

Kom in de Kas

Almere City Marketing

TEVA Nederland

Havana Club

Visma Software

Saxion Hogescholen

Tele2 Nederland

Erasmus Recruitment Days

Nederlandse Loterij

Lavida Travel

Windesheim Flevoland

Nationale-Nederlanden

Eisma Mediagroep

CROW Kennisplatform

Grand Hotel Gooiland
Hilversum

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Martijn en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie