Webhosting

Webhosting

MediaMere is niet alleen expert op het gebied van webdesign, maar ook webhosting. Webhosting is het huren van een stuk opslag voor informatie, afbeeldingen, en andere inhoud. Het gaat hierbij om opslag op een speciale database bij een host. Deze host zorgt ervoor dat emailverkeer correct werkt en dat een website online blijft door deze regelmatig te updaten en te beveiligen. Tevens wordt de server op dusdanige manier geconfigureerd zodat deze een snelle responstijd heeft en zo min mogelijk downtime ervaart.

 

Een hostingserver kiezen

Een hostingserver is nodig voor het opzetten en onderhouden van een website of voor het e-mailen vanuit een eigen domeinnnaam. Door de website op een hostingserver te zetten komen deze online te staan en is deze voor iedereen bereikbaar. Welke soort hosting het beste bij u past is afhankelijk van uw doeleinden met de server. De meest populaire vorm van hosting is webhosting. Dit is een server welke gedeeld wordt met anderen (shared webhost), waardoor de kosten laag blijven. Dit stukje opslag is geheel afgeschermd waardoor anderen niet bij uw gegevens kunnen komen. Zo hebben de prestaties van andere websites, zoals snelheid, bereikbaarheid, en downtime, geen invloed op uw server. Zo bent u verzekerd van een website welke snel en stabiel reageert met minimale downtime. Shared hosting is een prima uitkomst voor website welke niet veel traffic genereren. Onze websites zijn daarnaast beschermd met een SSL en HTTPS certificaat, waardoor u garandeert bent van optimale veiligheid.

 

VPS hosting

Een andere vorm van hosting is VPS hosting. VPS staat voor Virtual Private Server welke geheel naar uw wensen in te delen is. Zo is er in te delen van welk besturingssyteem uw VPS gebruik maakt en is het mogelijk om meerdere websites op dezelfde server te laten draaien. Een VPS wordt in tegenstelling tot webhosting wordt een VPS niet gedeeld met anderen, waardoor deze razendsnel is. Een VPS host is een ideale oplossing voor websites met meer content dan een gemiddelde website, zoals webshops en grote bedrijven.

 

Webhosting bij MediaMere

Hosting bij MediaMere bekend zekerheid en betaalbaarheid. Wij monitoren onze servers actief en grijpen direct in bij complicaties, ook in de avonduren. Zo bent u altijd bereikbaar en haalt u het meeste uit uw website!

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor webhosting? Neem contact met ons op.

 

Meer informatie over onze producten

Domeinnaam – Webhosting – Websitestatistieken

 

Meer informatie over webhosting

Schrijfruimte – Dataverkeer – Mailbox