Internet

Internet – Door internet op de juiste manier in te zetten, komen boodschappen sneller over.

 

Het online visitekaartje

Tegenwoordig kunnen bedrijven niet meer zonder internet en een website: deze zijn als het ware het ‘online’ visitekaartje geworden. En de lat komt steeds hoger te liggen, want zomaar een website is niet genoeg. Het liefst moet deze responsive zijn voor zowel mobiel als tablet, met een correct doorgevoerde SEO zodat een bedrijf zo hoog mogelijk op Google staat, en te allen tijden moet deze bereikbaar zijn. Graag helpen wij u daarmee!

Een website heeft ten eerste natuurlijk een naam nodig en MediaMere denkt graag mee in het registreren van domeinnamen om zo goed mogelijk gevonden te worden. Daarnaast registreren wij deze ook voor u, zodat wij de websites direct kunnen koppelen en, daar waar nodig, wijzigingen sneller kunnen doorvoeren.

 

Een domeinnaam… En dan?
Een website bouwen kan natuurlijk niet zonder hosting. In Nederland bevinden zich dan ook een aantal grote hostingproviders. Deze beheren de servers waarop de website staat en houden deze in de lucht. Afhankelijk van uw wensen zoeken wij graag naar het best passende hostingpakket, zodat uw website veilig en snel werkt, met minimale downtime. Daarnaast beschikken wij ook over onze eigen hostingserver, waar wij websites van onze klanten kunnen testen. In deze omgeving testen wij bijvoorbeeld de nieuwste technieken en mogelijkheden en bekijken we de laadtijd van websites.

 

Na het registreren van een domeinnaam en het vinden van een juiste hostingprovider begint de ontwikkelingsfase, waarin onze webdevelopers hun kennis, ervaring en creativiteit volledig inzetten om een unieke website te presenteren die voldoet aan uw wensen. Tijdens de ontwikkelingsfase wordt er regelmatig een terugkoppeling gegeven van de stand van zaken, zodat feedback direct verwerkt kan worden, wat enorm veel tijd scheelt.

 

Tevreden met de look en feel van de website? Dan zijn we nog niet klaar: het doorvoeren van SEO en het correct responsive maken van de website vormen de laatste uitdaging van het traject en geven een professionele ‘finishing touch’ aan de website. Zo wordt deze beter gevonden en wordt deze juist weergeven op mobiele apparaten. Pas dan is het tijd om de nieuwe website aan iedereen te showen!

 

Jarenlange ervaring; dat is te zien!
MediaMere is al meer dan tien jaar expert op het gebied van website ontwikkelingSEO en hosting. Deze jarenlange ervaring zorgt voor een breed scala aan expertises en kennis, waardoor websites, webshops en applicaties op zo’n manier worden gebouwd dat het ook voor onze klanten heel eenvoudig is om aanpassingen door te voeren.

 

En dan nog iets…
Eventueel kunnen ook onze enthousiaste talenknobbels voor u aan de slag om de teksten voor uw website te schrijven. Zij schrijven deze op speciale wijze door gebruik te maken van zogeheten keywords, zodat de website beter geïndexeerd kan worden door Google. Interesse? Bekijk dan ons aanbod webteksten schrijven.