Domeinnaamregistratie

Domeinnaamregistratie

Er worden gemiddeld 3.000 .nl- domeinnamen geregistreerd op een dag.

Martijn de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

Minstens zo belangrijk als het bouwen van een website is het registreren van een domeinnaam. Een logische, makkelijke URL is namelijk simpeler te onthouden. Zo wordt een website gemakkelijker (terug)gevonden en genereert deze op den duur meer verkeer naar uw website.

Een domeinnaam is een vele gevallen het begin van een hoge positionering op het internet. Wanneer u een merknaam heeft welke u graag wilt laten registreren, denkt MediaMere met u mee in de opties, mogelijkheden, en alternatieven. Zo registreren we vaak alleen een .nl domeinnaam, maar ook een .com domeinnaam met dezelfde naam. Door deze en andere vergelijkbare domeinnamen te registreren en door te linken ontstaat er meer kans op bezoekers omdat de website hoger geÔndexeerd wordt.

Extensies

Domeinnamen worden tegenwoordig ruimer ingezet dan ooit, en de beschikbare extensies voor domeinnamen groeien alsmaar. De extensies kunnen opgedeeld worden in landelijke en generieke extensies. Domeinnamen met extensies als .com, .net, of .org vallen onder generieke extensies, maar ook nieuwere extensies als .domein, .shop, en .company zijn in opkomst en vallen in deze categorie. Onder landelijke domeinnamen verstaan we de extensies als .nl, .de, .eu, en zelfs .amsterdam.

Domeinnaamregistratie bij MediaMere is voordelig en simpel, en biedt veel flexibiliteit en keuze.
 

Meer informatie over onze producten

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Martijn en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie