SEO adviesrapport

SEO adviesrapport

Het beoordelen van een website kan een hele opgave zijn, zeker als het op SEO aankomt. Een SEO adviesrapport is bedoeld om inzicht te bieden in verbeterpunten, kansen en mogelijkheden om uw website te voorzien van een hogere positie in de zoekmachine van Google.

 

Wat staat er in een adviesrapport?

Een SEO adviesrapport wordt opgesteld na een uitbundige analyse van uw website. Alle punten die invloed kunnen hebben op de zoekvindbaarheid worden getest: van teksten tot HTML codes en van layout tot aan afbeeldingen. Er wordt gekeken naar de manier waarop de website technisch in elkaar zit en onze experts kijken kritisch naar de structuur en opbouw. Ook de meta tags, title tags en SEO-titels worden onder de loep genomen. In het adviesrapport wordt in begrijpelijke taal een beoordeling gegeven met heldere verbeterpunten.
Een SEO adviesrapport wordt altijd aangeraden alvorens er aan de SEO van een website gesleuteld wordt. Zonder concreet uitgangspunt kunnen namelijk geen verbeteringen doorgevoerd worden. Tevens zorgt een adviesrapport ervoor dat doelen meetbaar worden.

 

Een SEO adviesrapport bevat ten slotte tips en tricks om de zoekvindbaarheid van uw website te verbeteren. Ook worden potentiële zoektermen aangekaart waar u nog gebruik van kunt maken met een indicatie van de moeilijkheidsgraad hiervan.

 

Een rapport… En dan?

Het ontwikkelen van een SEO adviesrapport is geen geautomatiseerd proces. Er wordt altijd handmatig naar uw website gekeken, waarna verbeterpunten worden aangekaart. Een adviesrapport van MediaMere is zo opgesteld dat u er in principe zelf mee aan de slag kunt gaan. Heeft u toch nog vragen, opmerkingen of komt u er niet helemaal uit? Onze SEO experts staan voor u klaar! Deze helden zijn tevens in staat om alle aanpassingen voor u door te voeren.

 

Wat doen wij voor u?

Een uitgebreid rapport over de huidige situatie
Concrete verbeterpunten
Inzicht in kansen en mogelijkheden