Projectcases

Projectcases – Wat hebben wij mogen doen voor onze klanten?

Onderstaand een kleine selectie van onze projectcases waar wij ontzettend trots op zijn. Sinds de start van MediaMere in 2005 hebben wij meer projecten mogen realiseren voor diverse klanten. Benieuwd geworden naar onze ervaring in de vorm van een specifieke projectcase óf branche? Neem contact met ons op.

WarnerBros

Warner Bros

Naast dat het verantwoordelijk is voor veel van onze favoriete series in Nederland, is Warner Bros ook nog eens één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Warner Bros wordt ook als merknaam gebruikt door verschillende pretparken verdeeld over de hele wereld.

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Het bedrijf heeft een compleet aanbod in onder andere verzekeringen, pensioenen, hypotheken en beleggingen.

Esso

Esso is onderdeel van ExxonMobil en is een Amerikaanse olieproducent. Het tankbedrijf is ontstaan uit de opsplitsing van Standard Oil en is tegenwoordig één van de grootste oliemaatschappijen ter wereld.

De nieuwe bibliotheek

De nieuwe bibliotheek Almere is een verzameling van openbare bibliotheken in Almere. Deze bestaan uit vier vestigingen (Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten en Almere Poort).

LEGO World

LEGO World is hét jaarlijkse evenement waarbij jonge en oude mensen met een liefde voor kleine bouwsteentjes hun hart kunnen ophalen.

Jumbo

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen met een online supermarkt, bezorgservice en meer dan 150 filialen door het hele land.

Flevoziekenhuis

Flevoziekenhuis

Het Flevoziekenhuis in Almere is het grootste ziekenhuis van de provincie Flevoland. Het ziekenhuis biedt primaire zorg aan alle inwoners van Almere en secundair specialistische faciliteiten aan de inwoners eromheen.

Rabobank

Rabobank Almere biedt een volledige dienstverlening aan op het gebied van betalen, sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. In Almere zitten vier vestigingen van de Rabobank.

Nederlandse Loterij

De Nederlandse Loterij is de nieuwe naam achter zeven bekende kansspelen. Ze steekt haar opbrengst in de Nederlandse samenleving en zorgt ervoor dat een groot deel hiervan ten goede komt aan sport en goede doelen voor lichaamsbeweging en gezondheid.

Medi-Mere

Medi-Mere is een huisartsenpraktijk in Almere. Medi-Mere heeft drie belangrijke pijlers: klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Deze wilt het bedrijf hoog houden in de praktijkvoering. Daarnaast staat het bedrijf borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt.

Gemeente Almere

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. Bij Toezicht en Handhaving wordt ervoor gezorgd dat er toezicht wordt gehouden op de stad Almere. Handhavers zorgen voor de veiligheid.

Windesheim

Windesheim

Windesheim Flevoland startte in 2010 met vier opleidingen in Almere en groeit verder. Nog niet eerder was er in Flevoland zo’n grote hbo-instelling. De school biedt vijfentwintig voltijdopleidingen aan.

Pathe

Pathé is een keten van bioscopen in Nederland. Pathé heeft bioscopen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

vvd

VVD Flevoland

VVD Flevoland staat voor een provincie waarin je zorgt voor jezelf, geeft om een ander en krijgt wat je verdient.

Efteling

De Efteling is een Nederlands pretpark in Kaatsheuvel (in de buurt van Noord-Brabant). De Efteling is één van de grootste pretparken in Europa. Het is het hele jaar geopend en heeft veel bekende attracties.

Le Champion

Le Champion is één van de grootste sportverenigingen van Nederland met ruim 15.000 leden en jaarlijks 200.000 deelnemers. Hiervan doet 70 procent voornamelijk aan hardlopen, wordt er door 15 procent met name gefietst en wandelt 15 procent vooral.

Tele2

Tele2 is van oorsprong een Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten aan klanten.

TU Delft

TU Delft

De Technische Universiteit Delft is een Nederlandse universiteit opgericht in 1864 als Polytechnische school. In 1905 kreeg het de naam Technische Hoogeschool Delft en anno 2013 heeft de TU Delft 8 faculteiten die in totaal 15 bachelor-opleidingen en 39 master-opleidingen aanbieden.

Almere City Marketing

Almere City Marketing zorgt voor de promotie van de stad Almere. Het bedrijf organiseert activiteiten die bijdragen aan het realiseren van de toekomstvisie van de stad. Wij vinden dat Almere een jonge en bruisende stad is.

TEVA Nederland

TEVA Nederland is onderdeel van het internationale farmaceutische bedrijf TEVA Pharmaceuticals. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van medicijnen en grondstoffen.

Roche

Roche is een pionier in de gezondheidszorg. Roche investeert in vooruitgang in de medische wetenschap door onderzoek te doen naar onder andere geneesmiddelen en therapieën. Het bedrijf is wereldwijd actief in meer dan 100 landen en heeft ruim 90.000 medewerkers en bestaat ruim 120 jaar.

Places to work

Places to work is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers. Naast een verscheidenheid aan kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes biedt Places to work een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat.

PrivaZorg Amsterdam en omstreken

PrivaZorg is een AWBZ erkende, landelijke organisatie. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot een organisatie waaruit jaarlijks meer dan een miljoen zorguren geleverd worden.

René Expertsalon

René Expertsalon werd in 2014 door glamourblad Beau Monde uitgeroepen tot één van de topkappers van Nederland.

Rivas

Rivas Zorggroep is een stichting met verpleeg- en verzorghuizen. Naast ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg, thuis- en woonzorg biedt het ook maatschappelijk werk en jeugdgezondheidszorg aan.

Saxion Hogescholen

Saxion Hogescholen biedt diversen opleidingen aan. Ze hebben drie vestigingen in Nederland, namelijk in Deventer, Enschede en Apeldoorn.

Startup Almere

StartupAlmere is het platform voor de startup community van Almere. Het maakt evenementen en faciliteiten op het gebied van innovatieve starters en ondernemen inzichtelijk.

Therra opleidingen

Therra biedt verschillende opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van mediation en psychologie. Ook biedt Therra trainingen aan andere trainers, zodat zij cursisten kunnen voorzien van trainingen op hoger niveau.

Veilige Publieke Taak

Regelmatig worden hulpverleners geconfronteerd met agressie of geweld. Wij vonden dat het niet meer zo kon doorgaan. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om hier campagne voor te voeren.

Visma Software

Visma is een van oorsprong Noors bedrijf en is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf maakt software voor (online) boekhouden, voorraadhoudende groothandel, projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en lonen.

Erasmus Recruitment Days

De Erasmus Recruitment Days (ERD) is het grootste on-campus recruitment evenement in Europa. Het werkt samen met meer dan 100 bedrijven en helpt studenten met oriënteren en het vinden van banen en stages.

Flevoboys

V.V. Flevo Boys in Emmeloord is een professionele zaterdag amateurvoetbalvereniging. Met meer dan 1.200 leden is het de grootste vereniging in de Noordoostpolder.

Havana Club

Havana Club is een authentieke Cubaanse rum en is perfect voor Mojito en Daiquiri cocktails.

Koffijberg Hairdressers

Koffijberg Hairdressers is een top kapper in Amsterdam. De kapsalon heeft onder andere de Global Salon Business Award en de Coiffure Award gewonnen. Koffijberg Hairdressers staat al 40 jaar voor vakmanschap, creativiteit en vernieuwing.

Kom in de kas

Kom in de Kas is een jaarlijks evenement en wordt in heel Nederland gehouden. De kassen houden de deuren open voor bezoekers. Bezoekers kunnen kennis maken met de kassen.

Lavida Travel

Lavida Travel is een onafhankelijk reisbureau opgericht door twee zussen met een passie voor reizen. Het werkt samen met verscheidene grote touroperators in Nederland en Duitsland.

Marriott

Marriott Hotels & Resorts is het vlaggenschip van Marriott International Inc. Marriott International Inc. is een Amerikaans multinational horecabedrijf dat zich vooral focust op hotels in het buitenland. Met meer dan 60 jaar ervaring en 500 gebouwen in 47 landen is het één van de grootste hotelketens van de wereld.

Petersburg Consultancy

Petersburg Consultants is een consultants-, advies- en ingenieursbureau dat oplossingen biedt op het gebied van elektrische infrastructuur.

18 Projects

18 Projects is een management en adviesbureau dat zich met name focust op project-, programma-, en interimmanagement.

ACHMEA

ACHMEA is een financiele dienstverlening in Nederland. De focus van ACHMEA ligt op eenvoudige verzekeringen waarbij er verantwoord met premies wordt omgegaan.

ALFEN – TBI

ALFEN is een bedrijf gespecialiseerd in transformatorstations, schakelapparatuur, oplaadpunten voor elektrische auto’s en complete elektriciteitsnetten. Het bedrijf levert al meer dan 75 elektrotechnische producten.

CROW Kennisplatform

De naam CROW is oorspronkelijk een afkorting voor Centrum van Regelgeving en Onderzoek in de Grond-, Water- en Wegenbouw en Verkeerstechniek.

ACB – Caravans

ACB Caravans is een familiebedrijf en focust zich op caravans en outdoor activiteiten.

Amsterdam Outsider Art Galerie

De Outsider Art Galerie is een open en vrij toegankelijke kunstgalerie in Amsterdam. Waar reguliere kunstgaleries outsider art meestal niet verwelkomen, biedt de Outsider Art Galerie een volwaardig kunstpodium voor deze kunstenaars.

Annevanaken

annevanaken is een internationaal schoonheidsinstituut in Den Haag. Als gerenomeerd schoonheidsinstituut zijn zij al bijna 40 jaar een begrip in Den Haag en omgeving.

Appruption

Zes teams gingen aan de slag met het omvormen van bezoekersstromen in winkelcentra naar slimme data.

AVROTROS Vermist

Vermist was een televisieprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep AVROTROS (voorheen TROS). Het televisieprogramma werd bijna wekelijks uitgezonden op NPO 1 (voorheen Nederland 1).

Baar Financieel Advies

Baar Advies biedt al ruim 10 jaar totaaladvies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en leningen. Baar Advies is in 2012 op basis van klantervaringen uitgeroepen tot Beste Hypotheekkantoor voor onder andere het beste hypotheekadvies. Hierdoor is Baar Advies het juiste adres voor zowel particulieren als bedrijven voor hulp bij financiële zaken.

Bijzonder Jij

Bijzonder Jij is een multidisciplinaire organisatie met een breed hulpaanbod gericht op leren, gedrag, opvoeding en gedragsmanagement.

Bundelz

Bundelz is de eerst prepaid autoverzekering van Nederland. U betaalt bij Bundelz alleen voor de hoeveelheid kilometers die u met de auto rijdt.

Challenge Almere-Amsterdam

Rabobank is een internationale financiële dienstverlener in Nederland. De Rabobank is ook bezig met het aanpakken van maatschappelijke problemen met hun kennis, netwerken en financiën.

CITO

CITO (Centraal Instituut voor Toets Ontwikkeling) richt zich op het maken en afnemen van toetsen in het basisschoolonderwijs.

Coloplast

Coloplast is een organisatie die zich bezig houdt met Stomazorg, Continentiezorg, Wond- en Huidverzorging en Urologie. Ze zijn niet alleen in Nederland actief maar over de hele wereld.

Commercium

Commercium Business Experts voorziet ondernemers van advies en biedt daarnaast bedrijfsbegeleiding en bedrijfsanalyses. Ook geeft Commercium verschillende trainingen met betrekking tot advies en verkoop.

De Kapitein

De Kapitein is een gezellig restaurant, gelegen aan de prachtige Noorderplassen. Het restaurant biedt zowel lunch als diner aan en vormt met de rust van het water de ideale uitvalsbasis om even even tot rust te komen.

DentalRules

DentalRules is een slim softwarepakket speciaal ontwikkeld voor tandartsen. Door het DentalRules systeem is het eenvoudiger voor tandartsen, tandartspraktijken en orthodontistenpraktijken om up to date te blijven van de laatste ontwikkelen en protocollen.

Dutchict

Dutchict is een IT beheerder met verschillende diensten en oplossingen op ICT gebied.

Eisma

De Eisma Media Groep is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten. Ze houden zich bezig met ondernemerschap, open communicatie en vakmanschap.

Elsevier

Elsevier is een uitgever van wetenschappelijke literatuur. Elsevier is daarmee ook de grootste in Nederland.

Esther Lemmens

Esther Lemmens is een praktijk voor cosmetische en medische permanente make-up. Zij is tevens in te huren als docent en als expert voor salons.

Finance Partners

Finance Partners is een organisatie dat ontzorgt bij bedrijfsfinanciering. Om investeringsplannen en ambities te behalen, biedt Finance Partners advies bij het invullen van financieringsvraagstukken.

IMMO Arie van der Lee

IMMO is een modern makelaarskantoor met maar 4 medewerkers. Zij bieden persoonlijke aandacht en professioneel advies.

Gemeente Westervoort

Westervoort ligt op de splitsing van de Rijn en de Ijssel. Westervoort ligt in de provincie Gelderland en ligt vlakbij de hoofdstad Arnhem.

Gemeente Zandvoort

Zandvoort is een dorp aan de Noordzee met een groot strand. Het dorpje staat vooral bekend om het Formule-1 racecircuit en Center Parcs. Zandvoort leeft van het toerisme en is daarom in de zomer ook ontzettend druk.

German Silva

German Silva is een Mexicaanse langeafstandloper gespecialiseerd in marathonlopen. Hij heeft meerdere marathons gelopen en gewonnen en vertegenwoordigde Mexico tweemaal op de Olympische Spelen.

Grand Hotel Gooiland Hilversum

Gooiland is een hotel- en theatercomplex gevestigd in Hilversum. Tevens functioneert het als evenementenlocatie voor congressen, evenementen, feesten, vergaderingen, seminars en symposiums.

Grotesloep.nl

Grotesloep.nl verhuurt, zoals de naam al doet denken, grote sloepen in Almere. Er zijn tevens kano’s en zeilbootjes beschikbaar.

Hero Company

Hero Company is begonnen omdat zij een positieve invloed willen hebben op de arbeidsmarkt. Dit doen zij door middel van het werven, selecteren en uitzenden van ‘heroes’.

Zorgbureau Endless

Zorgbureau Endless wil een betrouwbare aanbieder van een breed aanbod van thuiszorgactiviteiten zijn voor de volwassen inwoners van Almere.

Het Havenziekenhuis

Het Havenziekenhuis is een ziekenhuis in Rotterdam. Ze bieden poliklinische zorg voor de inwoners van Rotterdam.

Hotel New Century

Hotel New Century is een 3-sterren hotel gevestigd in Amsterdam Nieuw-West. De hotelketen richt zich voornamelijk op toeristen afkomstig uit Azië en de zakelijke markt.

Winkelcentrum Alpen aan de Rijn

Winkelcentrum Alphen aan de Rijn de Aarhof is één van de grootste winkelcentra in Alpen aan de Rijn. Winkelcentrum de Aarhof is een winkelcentrum met verschillende soorten winkels en doet veel aan activiteiten.

IXXXI jewelry

IXXXI is een trendy wisselsysteem van tientallen ringen. Met IXXXI Jewelry kunt u ringen met elkaar combineren. Zo kunt u uw eigen ring samenstellen.

Lanparty Almere

De grootste LAN-Party van Almere. 24 uur lang gamen met verschillende studenten. De grootste LAN-party van Almere werd georganiseerd door StudentInAlmere, studentenvereniging S.V.E.I.A., MediaMere en Eussen Studenten Advies.

Lekkerbezug

Lekkerbezug is een regionale campagne die probeert om jongeren tussen de 12 en 19 jaar aan te moedigen om lekker bezig te zijn. Het team van Lekkerbezug gaat naar verschillende soorten scholen om de jongeren te motiveren.

Woonzorg Flevoland

Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. De zorg die Woonzorg Flevoland verleent, zijn voor ouderen mensen en mensen met een beperking.

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling is een landelijk opererend advies- en detacheringsbureau.

Nordstil

Nordstil is een webwinkel die handgemaakte producten uit Scandinavische landen verkoopt. De producten worden gemaakt in onder andere Zweden, Finland, Noorwegen en Lapland en staan garant voor echt authentieke designproducten.

Novartis

Novartis is een Zwitsers bedrijf en verkoopt en produceert geneesmiddelen. Ze ontwikkelen zich op innovatieve geneesmiddelen om de gezondheid van patiënten te verbeteren.

Olijslager

Olijslager levert een compleet assortiment verf en non-paint producten voor verschillende bedrijven en winkels.

Oosterbaan Orthopedie

Oosterbaan Alkmaar is een expertisecentrum dat zich met behulp van diverse technieken onderscheidt in de orthopedie voor voet- en loopklachten.

Orthomere

OrthoMere is een orthodontistenpraktijk in Almere Poort.

Garage Roos

Garage Roos is een garagebedrijf dat waarde hecht aan een goede band, zowel onder je auto als met jou. Gespecialiseerd in BMW en MINI weten we het beste uit jouw auto te halen.

Plastische Chirurgie kliniek Amstelveen

Kliniek Amstelveen beschikt over een team van ervaren plastisch chirurgen, cosmetisch artsen, anesthesisten en verpleegkundigen en focust zich vooral op plastische en cosmetische chirurgie.

Riwal

Riwal is een echte specialist. Afgelopen jaren is Riwal uitgegroeid tot expert op het gebied van aangedreven hoogwerk materieel.

RJB Studio van Joost Buitenweg

RJB Studio is een acteerinstituut, in 1996 opgericht door acteur en regisseur Joost Buitenweg. Het bedrijf biedt verschillende cursussen en workshops aan onder het motto “acteren kan je leren”.

Running Dinner Almere

Het Running Diner is een culinaire belevenis in het stadshart van Almere. Tijdens het Running Dinner Almere wordt een 3-gangen diner geserveerd op diverse locaties in het Stadshart van Almere. Zo kunt u op een gezellige manier dineren op drie verschillende locaties, nieuwe mensen leren kennen én een bijdrage leveren aan de goede doel.

Schut Financiële Planning

Carolien Schut is de eigenaresse van Huis & Hypotheek. Voorheen was dit Schut Financiële Planning. Het bedrijf adviseert in hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen en belastingen.

Strandhoeve

Strandhoeve is een familiebedrijf dat zich richt op het organiseren van feesten, partijen, overnachtingen en diverse activiteiten.

Tafelronde 155 Almere

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien.

[qode_elements_holder background_color=”#ffffff” number_of_columns=”one_column” custom_class=”eh-with-shad