Overig

Wat hebben wij mogen doen voor

onze klanten?

Onderstaand een kleine selectie van onze overige projecten waar wij ontzettend trots op zijn.

Onze klanten

Windesheim Flevoland

Windesheim Flevoland startte in 2010 met vier opleidingen in Almere en groeit verder. Nog niet eerder was er in Flevoland zo’n grote hbo-instelling. De school biedt vijfentwintig voltijdopleidingen aan.

Annevanaken

annevanaken is een internationaal schoonheidsinstituut in Den Haag. Als gerenomeerd schoonheidsinstituut zijn zij al bijna 40 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. annevanaken focust zich op innovatieve behandelingen voor man en vrouw met nieuwe apparatuur, persoonlijke aandacht en een rustgevende sfeer.

Appruption

Zes teams gingen aan de slag met het omvormen van bezoekersstromen in winkelcentra naar slimme data. aFrogleap, Bureau BUITEN, Decisio, DPA Professionals, Elements Interactive en IMAGM waren de aanwezige teams. Ze moesten een zo innovatief en creatief mogelijk idee neerzetten in twee dagen.

Veilige Publieke Taak

Regelmatig worden hulpverleners geconfronteerd met agressie of geweld. Wij vonden dat het niet meer zo door mag gaan. Vandaar dat wij hebben gekozen om hier campagne voor te voeren. In samenwerking met de Veilige Publieke Taak van de overheid hebben wij een campagne bedacht: Hart voor Hulpverleners.

Unger Nolet Advocaten

Unger Nolet is een advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. Zij bieden brede juridische dienstverlening aan met betrekking tot arbeidsrecht, medezeggenschap, en bestuursrecht voor bedrijven, instellingen en (ondernemende) particulieren.

AVROTROS Vermist

Vermist was een televisieprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep AVROTROS (voorheen TROS). Het televisieprogramma werd bijna wekelijks uitgezonden op NPO 1 (voorheen Nederland 1). Jaap Jongbloed was de presentator van het televisieprogramma. In het programma werd gezocht naar vermiste personen, waarbij gebruik werd gemaakt van tips van de kijkers.

BAAR Makelaardij

BAAR Makelaardij is een jong, fris, enthousiast en ontzettend gedreven onderneming in het behalen van het beste resultaat. Zij begeleiden mensen op een no-nonsense manier in de spannende trajecten van verkoop, aankoop en taxeren van een woning.

Therra Opleidingen

Therra Opleidingen biedt verschillende opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van mediation en psychologie. Ook biedt Therra trainingen aan aan andere trainers, zodat zij cursisten kunnen voorzien van trainingen op hoger niveau.

Bijzonder Jij

Bijzonder Jij is een multidisciplinaire organisatie met een breed hulpaanbod gericht op leren, gedrag, opvoeding en gedragsmanagement. De organisatie biedt begeleiding aan kinderen en jeugdigen met of zonder leer- of gedragsproblemen, ouders en scholen.

CloudDokter

CloudDokter is een online zorgplatform dat ervoor zorgt dat patiënten altijd en overal naar de huisarts kunnen. Na het inschrijven via de website, is het heel simpel om een zorg gerelateerde vraag te stellen.

Tafelronde 155

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel.

Startup Almere

StartupAlmere is het platform voor de startup community van Almere. Het maakt evenementen en faciliteiten op het gebied van innovatieve starters en ondernemen inzichtelijk.

Commercium

Commercium Business Experts voorziet ondernemers van advies en biedt daarnaast bedrijfsbegeleiding en bedrijfsanalyses. Ook geeft Commercium verschillende trainingen met betrekking tot advies en verkoop.

De Kapitein

De Kapitein Almere is een gezellig restaurant, gelegen aan de prachtige Noorderplassen. Het restaurant biedt zowel lunch als diner aan en vormt met de rust van het water de ideale uitvalsbasis om even even tot rust te komen.

René Expertsalon

René Expertsalon werd in 2014 door glamourblad Beau Monde uitgeroepen tot één van de topkappers van Nederland.

DentalRules

DentalRules is een slim softwarepakket speciaal ontwikkeld voor tandartsen. Door het DentalRules systeem is het eenvoudiger voor tandartsen, tandartspraktijken en orthodontistenpraktijken om up to date te blijven van de laatste ontwikkelen en protocollen.

Dutchict

Dutchict is een IT beheerder met verschillende diensten en oplossingen op ICT gebied.

PrivaZorg

PrivaZorg is een AWBZ erkende, landelijke organisatie. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot een organisatie waaruit jaarlijks meer dan een miljoen zorguren geleverd worden.

Places to work

Places to work is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers. Naast een verscheidenheid aan kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes bieden zij een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat.

Esther Lemmens

Esther Lemmens is een praktijk voor cosmetische en medische permanente make-up. Zij is tevens in te huren als docent en als expert voor salons. Dankzij de jarenlange ervaring en het behalen van meerdere opleidingen in zowel binnen als buitenland is zij in staat prachtige resultaten te behalen.

OrthoMere

OrthoMere is een nieuwe orthodontistenpraktijk gevestigd in Almere Poort. Het project begon enkel als een idee en is in korte tijd een groot gewaardeerde orthodontistenpraktijk geworden.

Garage Roos

Garage Roos is een garagebedrijf dat waarde hecht aan een goede band, zowel onder je auto als met jou. Gespecialiseerd in BMW en MINI weten we het beste uit jouw auto te halen.

Gemeente Almere

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. Bij Toezicht en Handhaving wordt ervoor gezorgd dat er toezicht wordt gehouden op de stad Almere. Handhavers zorgen voor de veiligheid.

German Silva

German Silva is een Mexicaanse voormalige langeafstandsloper en focust zich tegenwoordig op het geven van personal training.

Nordstil

Nordstil is een webwinkel die handgemaakte producten uit Scandinavische landen verkoopt. De producten worden gemaakt in onder andere Zweden, Finland, Noorwegen en Lapland en staan garant voor echt authentieke designproducten.

Grotesloep.nl

Grotesloep.nl verhuurt, zoals de naam al doet denken, grote sloepen in Almere en heeft tevens kano’s en zeilbootjes beschikbaar. Grotesloep.nl organiseert verschillende rondvaarten door de prachtige wateren van Almere en biedt passende arrangementen voor bedrijfsuitjes en feesten.

Metafoor

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling is een landelijk opererend advies- en detacheringsbureau. Sinds de oprichting in 1995 hebben wij veel overheden (voornamelijk gemeenten), woningbouwcorporaties en private partijen geadviseerd bij al hun vragen.

Medi-Mere

Medi-Mere is een huisartsenpraktijk in Almere. Medi-Mere heeft drie belangrijke pijlers: klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Deze zijn voor het bedrijf heel belangrijk en willen zij hoog houden in de praktijkvoering.

Hawkvision Servises

Hotel New Century

Hotel New Century is een 3-sterren hotel gevestigd in Amsterdam Nieuw-West. De hotelketen richt zich voornamelijk op toeristen afkomstig uit Azië en de zakelijke markt.

LAN-party Almere

De grootste LAN-Party van Almere. 24 uur lang gamen met verschillende studenten. De grootste LAN-party van Almere werd georganiseerd door StudentInAlmere, studentenvereniging S.V.E.I.A., MediaMere en Eussen Studenten Advies.

IMMO Arie van der Lee

IMMO is een modern makelaarskantoor met 4 medewerkers. Zij bieden persoonlijke aandacht en professioneel advies.

Inchecksysteem

Inchecksysteem maakt van jouw event een onvergetelijke ervaring door de communicatie te stroomlijnen en te professionaliseren. Met het gebruiksvriendelijke systeem zorgen wij tegen een betaalbare prijs dat zoveel mogelijk bedrijven hier gebruik van kunnen maken.

Integration Corporation