Bijzonder Jij

Wat hebben

wij mogen doen?

Google APP
Webhosting
Domeinnaamregistratie
IT-beheer
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
Systeembeheer

Website
Branding consultancy
Campagnes
Logo
Huisstijl
WiFi-netwerk
Social Media Management

Over Bijzonder jij

Bijzonder Jij is een multidisciplinaire organisatie met een breed hulpaanbod gericht op leren, gedrag, opvoeding en gedragsmanagement. De organisatie biedt begeleiding aan kinderen en jeugdigen met of zonder leer- of gedragsproblemen, ouders en scholen.

 

Onze oplossing

MediaMere onderhoudt proactief de werkplekken en het netwerk van Bijzonder Jij. Daarnaast neemt MediaMere het volledige IT-beheer en netwerkbeheer uit handen en worden zowel de website als de social media kanalen onderhouden en geüpdatet.

De uitdaging

De beheermodule moest overzichtelijk zijn, maar ook makkelijk toegankelijk. Het telefoonteam bevatte een vaste bezetting, maar het moest wel overdraagbaar zijn.

 

Onze oplossing

Een beheermodule op maat voor het televisieprogramma Vermist.

Quote open

“Bij het AVROTROS-programma Vermist hebben we MediaMere leren kennen als een bedrijf dat heel snel en adequaat kan handelen. En bovendien met een grote dosis deskundigheid! Op spannende momenten in het reilen en zeilen van dit live tv-programma hebben Martijn en Edwin ons met enorme flexibiliteit terzijde gestaan. Deze mannen en hun team zijn van harte aan te bevelen!”

 

Jaap Jongbloed, presentator/eindredacteur AVROTROS Vermist

Quote sluiten