Grotesloep.nl

Wat hebben

wij mogen doen?

Google APPS
Webhosting
Domeinnaamregistratie
IT-beheer
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
Systeembeheer

Website
Branding consultancy
Logo
Huisstijlontwikkeling
Social Media Management
Audiovisuele producties

Over Grotesloep.nl

Grotesloep.nl verhuurt, zoals de naam al doet denken, grote sloepen in Almere en heeft tevens kano’s en zeilbootjes beschikbaar. Grotesloep.nl organiseert verschillende rondvaarten door de prachtige wateren van Almere en biedt passende arrangementen voor bedrijfsuitjes en feesten.

 

Onze oplossing

MediaMere verzorgt de huisstijl en zorgt ervoor dat alle uitingen in dezelfde lijn naar buiten worden gebracht. De huidige huisstijl is in lijn met die van De Kapitein – beide bedrijven werken met elkaar samen om een zo compleet mogelijke oplossing te bieden voor recreatie in Almeerse wateren. De website van Grotesloep.nl is in een nieuw jasje gestoken en wordt nu beheerd door MediaMere.

De uitdaging

Mensen bewust maken van agressie en/of geweld tegen hulpverleners

 

Onze oplossing

Website, folders, flyers en ander campagnemateriaal werd ingezet om mensen meer bewust te maken over dit onderwerp

Quote open

Martijn is een maatschappelijk zeer betrokken en enthousiaste man. Weinig mensen zetten zich al zo vroeg en actief in tegen agressie en geweld tegen hulpverleners. Een inzet die voort komt uit een groot respect voor alle hulpverleners die zich 7 dagen per week en 24 uur per dag inzetten voor onze samenleving. Daarnaast is Martijn een begenadigd en creatieve filmer.

 

Sjaak Krombeen – Veilige Publieke Taak

Quote sluiten