René Expertsalon

Wat hebben

wij mogen doen?

Narrowcasting
Website
Domeinnaamregistratie
Webhosting
IT-beheer
Netwerkbeheer

Werkplekbeheer
WiFi-netwerk
Social Media Management

Wat maakt deze case bijzonder?

René Expertsalon is de top kapper van het Gooi en Laren.

 

Over René Expertsalon

René Expertsalon werd in 2014 door glamourblad Beau Monde uitgeroepen tot één van de topkappers van Nederland.

 

Onze oplossing

Om de wachttijd voor klanten te verzachten, heeft MediaMere een narrowcastingsysteem ontwikkeld en geïnstalleerd om wachtende klanten te voorzien van actuele informatie en entertainment. De website is voorzien van SEO en Google Analytics en is daarnaast volledig responsive. MediaMere onderhoudt tevens de werkplekken, het netwerk en het systeem van de kapsalon.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten