De Kapitein Almere

Wat hebben

wij mogen doen?

Google APPS
Webhosting
Domeinnaamregistratie
IT-beheer
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
Systeembeheer

Website
Branding consultancy
Logo
Huisstijlontwikkeling
Social Media Management
Audiovisuele producties

Over De Kapitein Almere

De Kapitein Almere is een gezellig restaurant, gelegen aan de prachtige Noorderplassen. Het restaurant biedt zowel lunch als diner aan en vormt met de rust van het water de ideale uitvalsbasis om even even tot rust te komen. De Kapitein is dé plek voor een gezellig (familie)feest of een knusse borrel.

 

Onze oplossing

De Kapitein is voorzien van een nieuwe huisstijl en een moderne, nieuwe website. MediaMere heeft gezorgd voor een overzichtelijke website die eenvoudig te navigeren is en tevens vlekkeloos werkt op mobiele apparaten. Het nieuwe logo kan breed worden ingezet en de menukaart is voorzien van een nieuw likje verf, zodat De Kapitein het nieuwe zomerseizoen fris kan beginnen.

De uitdaging

Mensen bewust maken van agressie en/of geweld tegen hulpverleners

 

Onze oplossing

Website, folders, flyers en ander campagnemateriaal werd ingezet om mensen meer bewust te maken over dit onderwerp

Quote open

Martijn is een maatschappelijk zeer betrokken en enthousiaste man. Weinig mensen zetten zich al zo vroeg en actief in tegen agressie en geweld tegen hulpverleners. Een inzet die voort komt uit een groot respect voor alle hulpverleners die zich 7 dagen per week en 24 uur per dag inzetten voor onze samenleving. Daarnaast is Martijn een begenadigd en creatieve filmer.

 

Sjaak Krombeen – Veilige Publieke Taak

Quote sluiten