Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling

Wat hebben

wij mogen doen?

Fotografie
Websiteontwikkeling
Huisstijlontwikkeling
Webhosting
Domeinnaamregistratie

Google Analytics
Zoekmachineoptimalisatie
Infographic
Sjablonen

Wat maakt deze case bijzonder?

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling is hét adviesbureau voor gebiedsontwikkeling. Met planeconomie (marktleider), juridisch advies en projectmanagement is Metafoor uw partner in ruimtelijke ontwikkeling.
Voor Metafoor mogen wij de vakinhoudelijke Kwartaalberichten ontwikkelen. Je treft deze hier aan: https://www.metafoorro.nl/kwartaalbericht-grondexploitaties-2018-q4/

 

Over Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling is een landelijk opererend advies- en detacheringsbureau. Sinds de oprichting in 1995 hebben wij veel overheden (voornamelijk gemeenten), woningbouwcorporaties en private partijen geadviseerd bij al hun vragen omtrent planeconomie, project- en procesmanagement en publiek- en privaatrecht.

 

Onze oplossing

MediaMere heeft Metafoor compleet ontzorgd op grafisch gebied. De website is compleet voorzien van zowel SEO en Google Analytics voor handig inzicht in de achterliggende cijfers. Daarnaast worden de website van Metafoor proactief door MediaMere onderhouden.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten