CloudDokter

Wat hebben

wij mogen doen?

Projectmanagement “Digitalisering in de zorg”
Website ontwikkelen
Technische systemen ontwikkelen

Social Media Management
Office365
Trainingen

Wat maakt deze case bijzonder?

CloudDokter is het eerste online zorgplatform in Almere. Door je in te schrijven bij CloudDokter kan je via je telefoon, tablet of computer heel gemakkelijk een zorgvraag stellen.

 

Over CloudDokter

CloudDokter is een online zorgplatform dat ervoor zorgt dat patiënten altijd en overal naar de huisarts kunnen. Na het inschrijven via de website, is het heel simpel om een zorg gerelateerde vraag te stellen. CloudDokter is een samenwerking tussen Huisartsenpraktijken Medi-Mere, de Zorggroep Almere en de Coöperatieve Vereniging Vrijgevestigde Huisartsen Almere.

 

Onze oplossing

MediaMere heeft een mooie website gebouwd voor CloudDokter, maar uiteraard zijn wij ook aan de slag gegaan met de social media kanalen. Wij hebben trainingen verzorgt en hebben mooie technische systemen ontwikkelt. Het project “Digitalisering in de zorg” hebben wij gemanaged en wij hebben ervoor gezorgd dat CloudDokter gebruik kan maken van de diensten van Office365. Door dit allemaal te realiseren voor CloudDokter hebben zij een goede start kunnen maken met het online platform.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten