CloudDokter

Wat hebben wij mogen doen?

 

Projectmanagement “Digitalisering in de zorg”
Website ontwikkelen
Technische systemen ontwikkelen
Social Media Management
Office365
Trainingen

Wat maakt deze case bijzonder?
CloudDokter is het eerste online zorgplatform in Almere. Door je in te schrijven bij CloudDokter kan je via je telefoon, tablet of computer heel gemakkelijk een zorgvraag stellen.

 

Over CloudDokter
CloudDokter is een online zorgplatform dat ervoor zorgt dat patiënten altijd en overal naar de huisarts kunnen. Na het inschrijven via de website, is het heel simpel om een zorg gerelateerde vraag te stellen. CloudDokter is een samenwerking tussen Huisartsenpraktijken Medi-Mere, de Zorggroep Almere en de Coöperatieve Vereniging Vrijgevestigde Huisartsen Almere.

 

Onze oplossing
MediaMere heeft een mooie website gebouwd voor CloudDokter, maar uiteraard zijn wij ook aan de slag gegaan met de social media kanalen. Wij hebben trainingen verzorgt en hebben mooie technische systemen ontwikkelt. Het project “Digitalisering in de zorg” hebben wij gemanaged en wij hebben ervoor gezorgd dat CloudDokter gebruik kan maken van de diensten van Office365. Door dit allemaal te realiseren voor CloudDokter hebben zij een goede start kunnen maken met het online platform.